marcuso86 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Panowie u mnie auto nie łączy sie ani z modułem bt ani z rns-e co jest nie tak. Kabel z programem vcds 12.12 Linia k podpieta do pinu b5
arsen9999 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Panowie u mnie auto nie łączy sie ani z modułem bt ani z rns-e co jest nie tak. Kabel z programem vcds 12.12 Linia k podpieta do pinu b5 mam ten sam kabel w wersji clon i nie rusza a zwykły kabel co znalazlem na allegro z napisem polski vag ogarnia i rnse i bt
marcuso86 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Mam jakiegos niebieskiego kkl mówisz ze on bedzie dobry?
arsen9999 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Mam jakiegos niebieskiego kkl mówisz ze on bedzie dobry? mi się łaczy bez problemu kkl ale z bt połaczy sie tylko jak bt nie jest połaczony z telefonem a vcds clon 12,12 nie chce wcale choc powinien a z innymi sterownikami bez problemu
OskiUK Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 U mnie kkl laczy sie z wielkimi bolami, za 2, 3 podejsciem Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi