RS Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak tak czytam jakie auta kradną to B6 1,9TDI przoduje w statystykach... (( A ja teraz takie siostrze kupiłem do Polski. Kurde, trzeba pomyśleć nad jakimiś lepszymi zabezpieczeniami do tego auta. Ma ktoś jakieś pomysły? Linki?
ParasoleK Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jedyna metoda to chyba spać w samochodzie ze śrutówką...
RS Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Chciałem GPS-a założyć, ale jakbym po nim na złodzieja trafił , to wyladowalbym w kryminale. :/
C. Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zagłuszacze gps-ów mają. Tylko AC. Nic innego nie zabezpieczy auta.
Frodus Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Nooo tylko jest taki problem że aby odzyskać pieniąze z ubezpieczalni to też nie jest takie hop. Jeśli samochód nie ma autoalarmu, tylko sam immobilizer to juz "rzeczoznawca" krzywo patrzy bo auto za słabo zabezpieczone. Jakieśswoje dochodzenie robi w którym może jeszcze wyjść tak, że kradzieżauta była "ustawiona" i z odszkodowania nici. Takie mamy ku@#a realia
Wihajster Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jeśli samochód nie ma autoalarmu, tylko sam immobilizer to juz "rzeczoznawca" krzywo patrzy jak kase brali za AC to wiedzieli przeciez ,że nie ma bo sie pytają
Frodus Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No tak. Na polisie nawet jest wypisane co auto posiada. Z tym, że na myśli miałem to że ubezpieczyciel rękami i nogami broni sięprzed tym żeby wypłacić odszkodowanie. A jak już sięuda to kombinują jak mogą aby dać jeszcze mniejszą kwotę niż proponuje EUROTAX na ww.polisie
RS Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W niemczech tez łatwo juz nie dają- trzeba walczyć.
Frodus Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Każdy się broni, ubezpieczalnia tez chce zatrzymać pieniądze dla siebie.Gdyby oni taki problem robili z wykupieniem AC.Ale jak zawsze, Panie - Zapłacisz my ubezpieczymy. Tylko co dalej? Ze jest na papieru, to super, ale co dalej?? Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Frodus
Rekomendowane odpowiedzi