Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Subwoofer wyjęty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki przypadek, w moim B8 Avant model 2011 (koniec 2010 produkcja) 2.0 tfsi quatrro, mam po lewej stronie w bagażniku po odkryciu "zaślepki" jest dużo miejca , plus dużo kabli na złączkach iso . Wygląda to jakby tam był subwoofer i ktoś go wyjął. Kupiłem samochód sprowadzany więc w cale bym się nie zdziwił. Dodam ,że nie mam harman kardona, w ustawieniach muzyki jest opcja regulacji subwoofera i jest ona aktywna. Czy tam powinnna być tuba, jeżeli nie to gdzie ona normalnie się znajduje?

Opublikowano

A jakie masz radio kolego bo z tego co piszesz to wygląda jakby ktoś zdemontował wzmacniacz i czytnik DVD do MMI z lewej wnęki w bagażniku sprawdź tak jak WRC napisał czy masz suba we wnęce koła zapasowego i jeszcze jedno powinieneś wiedzieć system HARMAN KARDON był w BMW a w Audi B8 jest BANG&OLUFSEN :wink:

Opublikowano

swoją drogą HK grał fajnie, a Beemki też już chyba mają B&O

Opublikowano

Wrzućcie jakies fotki jak ten subb powinien kolo aku wygladac. PLIZZZZZ

Opublikowano
  • Autor

Panowie, oczywiście , miało być B&O. Sprawdzę czy tub jest tam gdzie akumulator bo faktycznie jest coś takowego plastykowego. Co do lewej dziury to może tam zmieniarka powinna być ? Mam MMI 2G.

A powiedźcie mi jak kupiłem sobie do MMI kabel do Iphonea , widzi kabel po podłączeniu ale jest wyszarzony i nie da się go włączyć. Czy trzeba VAGiem potraktować go czy coś jest w tym radiu?

---------- Post dopisany 15-01-2014 at 09:16 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2014 at 11:07 ----------

image.jpg

image.jpg

Wygląda na to że tuba jest, musiałem ją na maksa podkręcić żeby usłyszeć. Gra to gorzej niż poprzednie głośniki bez tuby( w poprzedniej a4) no ale co zrobić. W takim razie powiedzcie co w tej wnęce powinno być, zmieniarka?

Opublikowano

Nie masz MMI 2G tylko 3G LOW pewnie :wink: wzmacniacza tez brak, nagłosnienie idzie od TUNERA radiowego

Daj fotke panelu koło lewarka

Opublikowano
  • Autor

To nie mój ale tak wygląda. ma wbudowany bluetooth, telefon (sim ) , wyjście AMI (którego nie wiem czemu jak podłącze telefon widzi ale na szaro), wszystkie głośniki działają (w rns-e poprzednio musiałem dołożyć wzmaka ,żeby tył uruchomić więc nie wiem czy jest analogicznie w tych nowszych modelach) i subwoofer, którego udało się namierzyć ;]

Z tego co patrzyłem wychodzi ,że mam 2g. ale porównując do 2g z a6 z 2005 roku mam wyższą rozdzielczość.

<---------- kurde, w pracy mam poblokowane niektóre strony w tym do obrazków i widzę ,że nie zamieściło mi go więc opiszę a później zrobię zdjęcie---->

przycisk centralny jest w kolorze pianoblack, całkowicie płaski, bez tego "pipka", ani touchpada.

Opublikowano
  • Autor

Czyli chcesz mi powiedzieć, że jak kupiłem kabel do iphonea ami 2g to nie będzie działać ?:(

Opublikowano
  • Autor

Kabel AMI Adapter Audi MMI 3G iPod iPhone Skoda VW (3874480004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. trochę mylące

Kabel AMI Adapter Audi MMI 2G iPod iPhone (3884688099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ale jak pisałem wcześniej, jak go podłączam razem z telefonem, pojawia mi się w source ten AMI ale jest szary, to kwestia tego ,że w VAGiem trzeba ten kabel odblokować?

I druga sprawa co w tej wnęce powinno się znaleźć w takim układzie?

Opublikowano

W schowku ktora wersje masz AMI ? podepnij cos innego zobaczymy co wtedy , czekamy na foty :wink:

w wnece z lewej strony masz TUNER RADIOWY i tyle , a jesli chodzi i wneka ( tam gdzie masz akumulator ) to nie powinieneś miec suba

Opublikowano
  • Autor

A w poście z dzisiejszego dnia nie ma 2 zdjęć? jeden to bagażnik i zdjęcie suba a drugi to ta wnęka ? W schowku nic nie ma oprócz tego AMI, nie wiem jaki to AMI , jest gdzieś to napisane tam?

Opublikowano
  • Autor

Nie, po prawej stronie schowka, jakby w ściance plus siatka na górnej części schowka na ipoda.

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

Co do zdjęć to racja, było już ciemno niestety ;[