Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka instalacja LPG do A4 B5 2.6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o sugestie jaką instalację włożyć do A4-ki B5z silnikiem 2.6? Priorytety to trwałość i ekonomia. Z góry dziękuję.:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poczytaj temat i dowiesz się na czym jeżdżą koledzy . Ja proponuję Stag , reduktor AC oraz zielone wtryski .

Opublikowano

Taa do V6 Stag 4+??? Jak już to Stag 300-6 lub Tech 316, hany czerwone lub barracudy z dyszami i np: KME Gold.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam Stag 300 ISA 2 na 6 cylindrów wtryskiwacze hanna reduktor zawoli rurka faro fi 8 i dobrego gazownika ja śmigam na takim zestawie i jestem zadowolony

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Chcesz zalozyc i zapomniec? Zaloz sibie zestaw jak i ja mam a gaz ogarniam sobie sam. Barracudy + kme gold + stag + miedzz fi8 + kompensacja za listwami i dobry gaziarz :hi:

Opublikowano

U siebie mam Staga300 isa2, reduktor KME Silver, wtryski hana. Bez miedzi na rurce Parker.

Lata jak ta lala :decayed:

Opublikowano

Co do elektroniki.. polecam staga lub techa ale ten silnik nie ma dużych wymagań, miedź 8mm nie ma tu sensu, 6mm w zupełności wystarczy, u siebie mam golda tak jak piszą koledzy ale KME silver też tutaj wystarczy. Wtryskiwacze polecam hany lub barracudy ale w tym silniku valteki też dadzą radę.

Opublikowano

Nie dadzą rady w tym silniku valteki do jaZdy w pełni użytkowej nie słuchaj ludzi. Silver silverem ale Gold lepiej trzyma ciśnienie na bucie bo nie zapomnij ze to v6 i masz 6 cylindrów a nie 4. Wole mieć zapas na lpg niz potem kombinować bo nie zapala po nocy bo pb sie rozjechalo.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

przy doborze gratów do instalacji niema najmniejszego problemu,ale poprawne ustawienie to może potrafi ok 20% monterów może nawet nie.

Opublikowano

A zes kotleta odgrzal :)

A tak btw

Wynik hamowania na u mnie na PB 155 KM a na LPG 149KM wiec i mnie jest ok, oczywiście myśle ze po korekcie lpg 150 bedzie.

Edytowane przez darek995

Opublikowano

Barracudy/hany + kme gold + stag/lpgtech + faro8 (róznica w cenie pomiedzy 8 a 6 nieweielka, więc warto załozyć)

a potem regulacja na AFR i bedzie latać

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

kolego hany czerwone lub barracudy +kme gold będzie dobrze śmigało :)