Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kawasaki Z1000 by mAti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Coś z innej beczki moją pasją są nie tylko samochody ale także motocykle :naughty:

moto kupione od pierwszego właściciela w Polsce z przebiegiem 12800 km w maju 2012r a w 2009 roku robiłem sobie przy nim fotki nad Soliną i wtedy do ddziewczyny powiedziałem że muszę mieć takiego no i kupiłem dokładnie ten egzemplarz

DSC00195.jpg

głównymi modami jak na razie były stelaż pod kufer centralny (na dalsze trasy)

Zdj_cie1293.jpg

Zdj_cie1367.jpg

lusterka

Zdj_cie2635.jpg

zenon :grin:

Zdj_cie2599.jpg

w planach:

-przelotowe kominy

-pług

-nadkole tył

-podgrzewane manetki :tongue4:

-sport. klamki

-stalowy oplot linek hamulców

-crash pady (może klatka)

z wyposażenia godnego napisania to:

1L serce pod bakiem :dancing:

dla bardziej zainteresowanych krótka lektura Kawasaki Z1000: sympatyczny osiłek (test)

lewa

Opublikowano

Mmmmmm :naughty: fajniutki, podoba mi się Z1000. Nie jeździłem, ale miałem okazję się przymierzyć i przypadł mi do gustu ten sprzęcik; podoba mi się jego bak który jest mocno uwypuklony do góry.

Chcę na wiosnę sprzedać swoją Fazerkę i wstawić jakiś inny sprzęcik do garażu. Jesteśmy mniej więcej z tych samych okolic więc może kiedyś uda się nam razem pośmigać :wink:

Opublikowano
Mmmmmm :naughty: fajniutki, podoba mi się Z1000. Nie jeździłem, ale miałem okazję się przymierzyć i przypadł mi do gustu ten sprzęcik; podoba mi się jego bak który jest mocno uwypuklony do góry.

Chcę na wiosnę sprzedać swoją Fazerkę i wstawić jakiś inny sprzęcik do garażu. Jesteśmy mniej więcej z tych samych okolic więc może kiedyś uda się nam razem pośmigać :wink:

jak najbardziej pośmigać można sezon jeszcze się nie skończył :wink:

Opublikowano

przepiękny i ta masywniejsza budowa w stosunku do 750,dwa kominy, osłony chłodnicy z kierunkowskazami nic dodać nic ująć, jak będę wracał na dwa kółka to pewnikiem będzie to ponownie Zecior i to litrowy

aż mi się łezka w oku zakręciła :kox:

Opublikowano

Fajny bandyta; muszę sprzedać na wiosnę swoją Fazerkę i rozglądnąć się za czymś "nowym"; dużego Zeciora biorę pod uwagę :wink: