Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamiana ze zwykłych lamp na neony przednie z xenonem i tylne po lifie 2012 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile chciałbyś za lampy led te co będziesz wymieniał ?

Opublikowano

już są sprzedane , ktoś z forum je kupił ....

Opublikowano

Lampki bede sprzedawal jak wymienie na te po lifcie, tylko czekam jeszcze na odp. kolegow z forum, podzwonie i umowie sie na wymiane, wtedy dopiero bede je sprzedawal i na pewno zaczne od forum. Lampki sa w idealnym stanie, pewnie beda z wtyczkami:wink:

Opublikowano

w klapie na pewno z wtyką, a w błotniku nie bym był taki pewny :wink:

Opublikowano
Lampki bede sprzedawal jak wymienie na te po lifcie, tylko czekam jeszcze na odp. kolegow z forum, podzwonie i umowie sie na wymiane, wtedy dopiero bede je sprzedawal i na pewno zaczne od forum. Lampki sa w idealnym stanie, pewnie beda z wtyczkami:wink:

W błotnik idą te same wtyki:wink:

Opublikowano

Ok dzieki wielkie za wszystkie podpowiedzi..:wink:

Mam pytanko jeszcze odnosnie systemu start/stop, czy jest jakas mozliwosc wylaczenia go? oczywiscie poza przyciskiem lub np. zakodowania zeby dzialal odwrotnie? tzn. po odpaleniu auta zeby byl wylaczony a dopiero przyciskiem mozna by go zalaczyc?

Opublikowano

Z tego co pamiętam można go napewno całkowicie wyłączyć. Ja się z nim oswoiłem i w sumie nie jest taki zły :)

Opublikowano

No mnie jeszcze na razie wnerwia:kwasny: i swietnie by bylo jak dalo by sie go zakodowac zeby dzialaj na odwrot, czyli dopiero po zalaczeniu przyciskiem.. A czy zna ktos jakikolwiek sposob kodowania tego systemu?

Opublikowano
No mnie jeszcze na razie wnerwia:kwasny: i swietnie by bylo jak dalo by sie go zakodowac zeby dzialaj na odwrot, czyli dopiero po zalaczeniu przyciskiem.. A czy zna ktos jakikolwiek sposob kodowania tego systemu?

z tego co pamiętam jak grzebałem w VCDS koło swojego start/stop to tak się nie da...

jedynie elektronicznie wstawić moduł opartym na automatycznym przekaźniku, który po włączeniu silnika wyłączy Ci go na OFF.:eusathink:

Opublikowano

To juz jakas mysl:wink: a czy VCDS da sie go ewentualnie wogole wylaczyc?

Opublikowano

Tak, deaktywujesz funkcje start/stop tyko za pomocą vcds.

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

Ok dzieki bardzo:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też jestem chętny na zamianę LEDA na nowy po lifcie.. Powiedzcie mi tylko czy w lifcie nie zmieniły się też lampy z tylu ?, i czy oprócz lamp nie trzeba wymienić przedniego zderzaka ? Tam są inaczej wycięte reflektory w B8 a B8 po lifcie. Szukam kogoś kto by to zrobił (wielkopolska)

Opublikowano

Jeżeli chcesz zmienić przód z b8 na b8lift musisz wymienić reflektory błotniki i maskę + pewnie jakieś duperele no i zderzak rzecz jasna.

Opublikowano

No właśnie jest ktoś w stanie poratować jakąś dokładną specyfikacją, ktoś może to już przerabiał... ??

---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ----------

A teraz jeszcze dopier**le do pieca... a Może ktoś myślał o tym żeby założyć lampy od A7 do A4 :D ? mam magików którzy robią różne rzeczy z plexi i włókna szklanego robili już karoserię do aut, zderzak przedni by odpowiednio przerobili lub zrobili :D ale co z elektroniką itp... jak tuning to tuning ;D szeroko :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogłby ktoś wytłumaczyć prosto i na temat co trzeba pomodzić by zamienić zwykłe zarówkowe lampy tylne w Avancie na te poliftowe ledy? Pójdzie plug&play czy jakaś kabloteka jest konieczna do rezania? I gdzie kodować VCDSem?

Opublikowano

trzeba dodatkowo kablować, zmieniać wtyki i robić adaptację kanałów...

Opublikowano

A to jakaś wiedza tajemna czy może jest to gdzieś jakoś łopatologicznie opisane. Kuszą mnie ledy z tyłu...

---------- Post dopisany 05-07-2013 at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany 03-07-2013 at 20:29 ----------

Helloł.... Rzuci ktoś jakąś podpowiedź co zrobić by te ledy Lampy Audi A4 Avant B8 8K FL LED 2012 oryginalne (3374271292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zadziałały w aucie z lampami żarówkowymi?

Opublikowano

A mógłbyś choć troche mnie ukierunkować ale nie w sensie na Józefów :wink:tylko bardziej co trzeba zrobić ? Mam support w postaci kumatego mechasa i kumatego elektryka z ASO innej marki. Do tego VCDS, oryginał VAGCOM , ELSA i ETKA a za niedługo będzie też VAS. Jest wiec ogólna wiedza techniczna i sprzęt. Potrzeba tylko troche naświetlić temat...