StoRK Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, mam problem, podczas klejenia boków na śniegu wywalało mi czasami błąd ABSu i po chwili gasło i w końcu został błąd na stałe. Podpinałem kompa i w ogóle nie da się połączyć ze sterownikiem ABSu. Sprawdzałem bezpieczniki i są ok, również napięcie w kostce do sterownika dochodzi. Jedynie jest walnięty czujnik od świateł stopu, tam w niego wchodzą 4 kabelki i dwa odpowiadają za światła a dwa idą (podobno, nie jestem pewny) do sterownika ABSu i na dwóch jest obieg a na dwóch nie ma. Pytanie czy ten czujnik mógł spowodować błąd i czy brak komunikacji ze sterownikiem oznacza walnięty sterownik?
StoRK Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dev masz może taki sterownik na zbyciu?
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 wymontuj sterownik i wyslij tutaj: Eltronic Rumia | Naprawa elektroniki samochodowej tylko nie ruszaj bloku
Arturoo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dev masz może taki sterownik na zbyciu? naprawa to ok.200 złociszy...byle kto się nie podejmie ,a i może dobrze ja robiłem tu...Auto Danecki - profesjonalny serwis samochodów polecam
suchy21212 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 jaki masz pompy? mam po 80zł ze sterownikiem
Rekomendowane odpowiedzi