Świetlikx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, od dwóch dni mam problem z nagrzaniem silnika do 90 stopni. Obecne temperatury ujemne w granicach 15 stopni nie pozwalają abym nagrzał silnik do prawidłowej temperatury 90 stopni. Moje obserwacje dotyczą jazdy po Warszawie (część trasy to jazda mostem siekierkowskim) na 4 biegu aby utrzymać prędkość obrotową silnika około 2500. Czy macie podobne kłopoty?
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Temat był juz poruszany na FORUM Silniki CR niestety taki mają kłopot z niedogrzaniem
kamileon Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam.. mam taki nietypowy problem. Ogrzewanie dziala tylko jak jade.. kiedy staje na swiatlach zaczyna leciec zimne powietrze z kratek, tylko rusze odrazu cieple. Dodam ze chodzi o Audi A4 B8 2.7 TDi 2010r KLIMATRONIC Auto mam od tygodnia i nie wiem jak bylo wczesniej. Nadmienie ze brak jest podlogi pod silnikiem ale nie wiem czy to ma jakis wplyw Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Sprawdz poziom plynu pierwsze, podepnij kompa moze jakies błedy beda w klima 08
Rekomendowane odpowiedzi