Marynarz____ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Słuchajcie rezam właśnie w swojej B6 dodatkowe lampki w lusterkach z A6, które oświetlają przestrzeń wokół auta po otwarciu go z pilota. w związku z tym potrzebuję numery dwóch pinów w pomarańczowej kostce w słupku A (strona kierowcy), w których pojawia się napięcie podczas otwarcia/zamknięcia samochodu z pilota- czyli 1 masa, a 2 prąd.
szeryf Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 T17f to pomarańczowa kostka J393 to moduł komfortu
Marynarz____ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Kurde jestem kiepski z elektryki wynika z tego schematu, na których pinach jest napięcie w momencie otwarcia/zamknięcia samochodu??
blejzer Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na moje oko to piny nr 1 nr 2 "dostarczają" prąd do oświetlenia wnętrza. Na którym jest zasilanie a na którym masa to nie pamiętam, najprawdopodobniej zasilanie jest na pinie nr 2. Nie będzie to miało większego znaczenia w przypadku zwykłych żarówek.
szeryf Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jeśli piszesz o pinach w lampce to nr 1 na pewno nie, bo to jest sygnał do lusterka fotochromatycznego że włączona jest lampka do czytania, a na pinie 2 jest chyba plus po włączeniu świateł.
blejzer Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Raczej chodziło mi o piny w pomarańczowej kostce T17f
Rekomendowane odpowiedzi