Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana licznika nie FIS na FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ktory opisywałem juz na forum, że auto posiada licznik jakis tam un4 do którego nie da sie podejsc commanderem. Byłem u odpowiednich ludzi którzy usługę cenią na 300-500zł. Nikt pinu w mojej okolicy taniej nie wyciagnie. Wpadłem na pomysł, że taniej i lepiej dla mnie bedzie kupić licznik z innego auta vdo i wrzucic na miejsce swojego. Moje pytanie brzmi, jaka wymiana bedzie p&p. Wiadomo nie fis na nie fis to tylko przepiecie kostek. A może tak samo jest nie fis na pół fis? Czy to juz trzeba coś dokładać? Druga sprawa auto jest z 1999.05 posiada licznik po pierwszym lifcie. Jak ma sie sprawa immo? Czy bez problemu założe ten licznik i po dodaniu nowych kluczy commanderem do niego auto odpali i pojedzie? Czy sa jakies schody? Chyba robie sie tylko adaptacje immo do sterownika silnika i juz?

Opublikowano

Wszystko masz w temacie zamiana licznika 1/2 fis na fis.przyklejony jest w dziale zrob to sam b5.

Opublikowano

No tak tylko ja rozważam nie fis na pół fis. Nie mam czasu wybebeszać pół samochodu.

Opublikowano

To lepiej wymien na fis,dziala wszystko oprocz paru rzeczy,a jak bedziesz mial czas to sobie podlaczysz. Btw ja moze bede mial fisa z popsutym wyswietlaczem do sprzedania.

Opublikowano

Panowie nie rozumiemy sie. Interesuje mnie czy licznik nie fis i poł fis sa zamienne na zasadzie, wyjmuje nie fis podłączam pół fis. Nie moge znaleść w necie nigdzie zdjecia licznika z poł fisem od tyłu stad ten temat. Jeśli nie jest to kupie licznik vdo bez fisa po lifcie i poprostu założe w miejsce mojego.

Opublikowano

nie, nie jest zamienne P&P

Opublikowano

Kazdy nie fis do benzyny z 6 kontrolkami z przodu bedzie pasować?