pieron82 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jestem juz dluzszy czas po przekladce MMI z 3G Low na 3G High. Po odpaleniu go jest dostep do Handbook'a. Po zmianie mam jednak tylko wersje jezykowa niemiecka i od A5 Cabrio mozna to jakos zmienic?
dareksu Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 a zmieniłeś jezyk MMI na angielski? ja nie miałem handbooka ale wgrałem z płytki która znalazłem w schowku i mam wszystko po ang.
pieron82 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 tak MMI mam po angielsku bo nie chciałem tłumaczyć na PL, a niemiecki jest wredny płytki takowej nie mam można kupic, pożyczyć? Masz jakiś numer tej pytki do MMI 3G High?
dareksu Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 zrobię Ci obraz płytki jak chcesz?
pieron82 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 bardzo proszę jeżeli to nie problem i najlepiej jeszcze instrukcje
dareksu Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 instrukcja ... wkładasz płytkę wskazujesz ją jako źródło, klikasz wg kolejnych poleceń - that's all płytka była w takiej okładce:
pieron82 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Kolego, dziekuje za pomoc. Wszystko działa jak należy
Rekomendowane odpowiedzi