swiezak84 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 jak w temacie, moze ktos wie... bo taki stał dzis na a2 za wezlem pruszków przy nieistniejacych jeszcze bramkach, a tam jest ograniczenie do 40km/h.... a ja jechałem tak jak wszyscy ok 70-80.... zastanawia mnie co to jest to co wystaje zza tylnego koguta?
trepek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jesli chodzi o aparature na samej gorze to sa czujniki do ViaTolla.
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 wyglada jak gwiezdny JASZCOMB Hana Solo
swiezak84 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jesli chodzi o aparature na samej gorze to sa czujniki do ViaTolla. ufff... to może tylko czyhali na ciężarówki
lukas551 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Fotki robia nie oznakowane fordy mondeo z zamontowanym fotorejestratorem (zamontowanym z przodu w grilu w kształcie kuli)
Hugo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Fotki robia nie oznakowane fordy mondeo z zamontowanym fotorejestratorem (zamontowanym z przodu w grilu w kształcie kuli) Żebyś się nie zdziwił jak fotkę zrobi Ci Pełgot
lukas551 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Fotki robia nie oznakowane fordy mondeo z zamontowanym fotorejestratorem (zamontowanym z przodu w grilu w kształcie kuli) Żebyś się nie zdziwił jak fotkę zrobi Ci Pełgot http://regiomoto.pl/portal/sites/regiomoto/files/imagecache/657x/images/regiomotopl/7/partner_gitd.jpg%3Fml5cde Hehe no mialem na mysli min. ford mondeo:wink:
afroo. Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Po tych mega lampach błyskowych można poznać, czy może coś pstryknąć. Dosyć widoczne są, bardziej niż fr gdzieś w grillu.
swiezak84 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 o tym żółtym wynalazku słyszalem, mondeo widziałem nawet juz ze 3 razy ale takiego busa sie nie spodziewałem, zreszta stał tyłem i wystraszyłem sie tego cuśka na dachu bo nie wiedziałem do czego służy....wyglada troche jak główka wall-e'go
Fido Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Też się raz wystraszyłem tego busa. Grzałem 130 km/h na dziewięćdziesiątce a stali po drugiej stronie trasy i tym wallym "patrzali" w moim kierunku.
Sherlock Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Fotki robia nie oznakowane fordy mondeo z zamontowanym fotorejestratorem (zamontowanym z przodu w grilu w kształcie kuli) Żebyś się nie zdziwił jak fotkę zrobi Ci Pełgot http://regiomoto.pl/portal/sites/regiomoto/files/imagecache/657x/images/regiomotopl/7/partner_gitd.jpg%3Fml5cde pegot to nic , u nas takie bajery
xBladex Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 to jest bus do kontroli ciężarówek..żadnych fotek tym nia robią...
Rekomendowane odpowiedzi