witjacrf Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam. Otóż od niedawna zauważyłem jak bardziej zahamuje i lekko skrecie koła w prawo słychać jakby "tyrkniecie" lekkie stuki. Kiedy hamuje i skręcamy w lewo tego problemu nie ma. Tylko właśnie jak ostrzej przyhamuje i skrecie lekko kierownica w prawo. Stuki jakby dochodzily gdzieś po stronie pasażera jakby pod stopami. Czy to jakieś łączniki. ---------- Post dopisany 02-02-2014 at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2014 at 21:08 ---------- ?
szakal222 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 moze abs kolo lapie poslizg i abs dziala .wali wtedy po pedale chamulca
witjacrf Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Po pedale hamulca nic mi nie wali i abs to na pewno nie jest.
szakal222 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 jedz na stacje diagnostyczna wytrzepia ci fure to tylko 30zl a bedzie latwiej
witjacrf Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 Wszystko wiadomo. Do wymiany prawy wachacz bo tujele w nim latały jak chciały. Wachacz wymieniony i już jest cicho
Daduś Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Mam podobny problem tylko stuki dochodza okolicy pedała hamulca , zawieszenie zmieniałem na nowe 4 miesiące temu .Co moze być przyczyną ?
Rekomendowane odpowiedzi