zajc1231 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam niedawno kupiłem Audi A4 B5 z 1999 roku... Jest to moj Pierwszy kontakt z Takim Autem:) i mam następujące pytanie: Czy ktoś może wie do czego służy lub od czego jest kabel który znajduje się obok fotelu kierowcy... Mam nadzieje ze Zdj Pomoże... Dziękuje z Góry za Pomoc PS. wycieraczki działają mi Tylko na ostatnim poziomie "max" wolniejsze poziomy nie działają... w czym może być problem
jacek70 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Na wygląd to jakaś dokładka. Zobacz gdzie są podłączone. A co do wycieraczek to może być winą przekaźnika czasowego
zajc1231 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Właśnie wchodzą pod plastik a dalej to już nie wiem gdzie...
machina Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Nikt tu nie będzie zgadywał co jakiś fachman wymyślił, po sznurku do kłębka szukaj a znajdziesz:wink:
zajc1231 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Myślałem że może ktoś będzie wiedział no chyba będzie trzeba szukac :-) więc dziękuję za pimoc
Rekomendowane odpowiedzi