Kazik123 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam na wiosne czeka mnie wymiana klocków i tarcz i pojawił się dylemat wstawiać serie czy coś większego generalnie obstawiałem zestaw Ferodo+ Oz jeśli zostać przy serii. im więcej czytam na temat swapa to mniej wiem i głowa boli.. więc jak wygląda sprawa zmiany na większe to do wymiany lecą dodatkowo osłony. zaciski + jarzma oczywiście do tego większe tarcze + klocki a zmieniać czujniki klocków ( jak już wszystko zdjęte) no i jeszcze myślałem o przewodach w oplocie jaki koszt muszę liczyć do A4 3.0 Q rocznik 2003 ASN jakby nie było z góry dzięki za pomoc i każde info
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Mam zestaw na przód 320 mm Nowe tarcze OZ i nowe klocki Ferodo premier Oddam za 1100 zl z wysyłką ---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- Oplot tez sie znajdzie
Kazik123 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 a większy pod felgi 17 no i potrzebuje też tył
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Mam tez 345mm z S4 ale moze nie wejsc pod 17" tyl tez mam 300 lub 330mm
Rekomendowane odpowiedzi