Gumak Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Mam już przygotowane felgi to malowania, ale waham się nad kolorem. Chciałem na początku biały, ale już sam nie wiem. Mój kolor auta to LZ5K a felgi wygladają tak: Z góry dzięki
Bruuuum Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak są chromowane, to srebrny mat pasuje najlepiej, na moje oko albo jasny grafit (tutaj niebieski trochę jaśniejszy)
tomekhxc Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 daj fotke do vt to chopy ogarna kilka kolorow
Gumak Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 daj fotke do vt to chopy ogarna kilka kolorow Fotki na w watku VT juz poszly ale w macie siwym juz mialem i jakos to d*py nie urywalo ;/ a chce zeby urywalo
tomekhxc Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 to zeby urywalo to min 19" gwint lub air i jesli potrzeba dystans:wink:
DomiN_KrK Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Moim zdaniem w czarnym to takie felgi zginą. Są gusta i guściki,optymalny to zawsze srebrny.
blaszczuEL Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 czarny metalik ladnie bedzie wygladal Mi się również widzi czarny metallic - fajnie będzie pasował z tym rantem
Gumak Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Nie wiem sam, ale czarny tu zginie ;/ polece chyba białym, zobaczymy jak bedzie to wygladalo
Rekomendowane odpowiedzi