Gibons Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 kiepsko dusisz chyba Ja mam diesla 215PS 460Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dawno mnie tu nie było Dnia 4.09.2016 o 14:23, Gibons napisał: Dziwne mój po programie leci 245km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 To jest Vmax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 a u Ciebie ile V-max ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Po ostatniej korekcie dużo się nie zmieniło, 255. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 9 godzin temu, komoornik napisał: To jest Vmax? Nie, to nie jest vmax jeszcze, jechałem na zimowych laczkach a te są tylko do 240 więc rozsądek wziął górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi