Sander Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, chcialem sie dowiedziec, czy taki rodzaj "drewna" wystepowal we wnetrzu a4 na rynku niemieckim? Znaczy sie czy poprostu byly 2 rodzaje do zamowienia? Foto: Pozdrawiam!
Gość Henrykus Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie pisz "drewno" , bo to naprawdę drewno Pozdr.
Darek_G Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie pisz "drewno" , bo to naprawdę drewno Pozdr. To akurat wygląda mi na "drewno", a nie na drewno Mam w swojej niuni drewno, ale wygląda zupełnie inaczej niż to "drewno" P.S. mam nadzieję, że to zdjęcie zostało zrobione przed tym jak kupiłeś to auto, bo pokrowce są okrutne :doh1: (ale to oczywiście tyko moje, subiektywne zdanie :laghing2: )
kepasa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 w b6 już chyba nie ma drewna, ale jak miałem c4 A6, to tam bylo drewno, odklejałem i sprawdzałem... więc w B5 pewnie też jest drewno
rafalekx Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tak był taki rodzaj "drewna" a czy na rynku niemieckim czy jakimś innym to nie ma znaczenia chyba. I panowie nie rozpoczynajcie znowu konfliktu o to czy w Audi jest prawdziwe drewno czy to tworzywo... Było wiele razy na ten temat. Jeśli ktoś nadal nie wie, niech spojrzy na to i zarysuje jakimś ostrym narzędziem wtedy będzie miał 100% pewność
Diego Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 w b6 już chyba nie ma drewna, ale jak miałem c4 A6, to tam bylo drewno, odklejałem i sprawdzałem... więc w B5 pewnie też jest drewno Jest, nawet osobiscie udalo mi sie odlupac kawalek z tego elementu, kolo lewarka biegow ;( :gwizdanie:
loco87 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mam ten sam typ wykonczenia. To nie jest plastik
domelq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Drewno to drewno. A czy w lesie wszystkie drzewa wyglądają tak samo?
Darek_G Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nie trzeba używać ostrych narzędzi - wystarczy zajrzeć od spodu (np. zdjąć ramkę z konsoli środkowej). Ewidentnie drewno
Rekomendowane odpowiedzi