bar.mag Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 nokia lacze sie przez bluetooth dziala ale kiedy chce wejsc w ksiazke to nic nie widzi?
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Z Symbianem możesz mieć problem - RNS-E nie lubi się z nim.
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 pora telefon zmienic Mam ten sam zamiar, bo mój SE też nie lubi się z RNS-E
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 spróbuj skopiować książkę telef. z pamięci telefonu na kartę sim
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 spróbuj skopiować książkę telef. z pamięci telefonu na kartę sim Może spróbować, ale raczej są małe szanse na to, że zadziała.
variocustoms Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 W telefonie uaktywnij zdalny tryb SIM, powinno zadziałać.
Aydaho Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 pora telefon zmienic Mam ten sam zamiar, bo mój SE też nie lubi się z RNS-E SE powinien Ci się łączyc bez problemu. Co do Nokii to nie polecam nawet speakerów BT nie wpuszcza
kemal2 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 A u mnie ani SE W880i ani Nokia N73 nie chce się połączyć przez bluetooth telefon widzi audi ale jak go chce połączyć to wyskakuje błąd połączenia może jakieś wskazówki ?? może trzeba wpisać jakiś kod ??
Aydaho Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 kod parowania wywołuje telefon - standard dla BT to 0000. Nie mam modułu BT w RNS więc niewiem jak go się obsługuje ale u Lukaszar połaczyłem się bez problemu, wpisy z ks. telefonicznej też pobrał
Rekomendowane odpowiedzi