Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Porady , pomysły , gdzie za granice na wakacje z blizniakami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarku, u mnie wchodzi w grę tylko druga połowa września - tak żeby moja była po ewentualnej sesji poprawkowej :wink:

Opublikowano

ja bylem w Turcji obok Bodrum mianowicie w Turgutreis :) tak jak kolega pisze tanio i za***isty all inc :)

Opublikowano

We wtorki w Turgutreis jest fajny bazar, tylko oryginalne produkty, światowi projektanci :wink:

Opublikowano

Ja z kolei polecam w Turcji hotel Blue Bay Platinium w Marmaris, warunki świetne, jedzenie takie, że wychodzić się z restauracji nie chce, naprawdę polecam. A i dodatkowo można na 1 dzień wyskoczyć na Rodos, płynie się 40 minut katamaranem (nie wiem czy to może być problem dla dzieci, dla mnie był:D nie wiedziałem, że tak się będę źle czuł). Ale Marmaris super. Jedyny minus - naprawdę gówniane kamieniste plaże.

Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W turcji moge ci polecić : Delphin Palace, Delphin Diva , Spice, Papillon Zeuguma

W Bułgarii byłe w Duni Resort jest tam kilka. hoteli , ja byłem w 5* Marina Palace

obok był 4* Marina Beach , mogłem w nim jeść i

pić i wcale niebył gorszy od mojego

i nie zgadzam sie z opinia ze gorszy serwis, zależy od hotelu

u mnie w barze część alkoholi import. a do obiadu i kolacji wino butelkowane była np. Warna

Jedzenie na każdy kroku a sam resort Duni rozległy .

Opublikowano

Panowie, polecicie jakieś dobre hotele 4-gwiazdkowe w Turcji? kwota to 2000zł na osobę, znalazłem coś co by mnie może interesowało, ale może ktoś mi podrzuci ciekawszy pomysł i już sprawdzony :wink: hotele, które podrzucili alpin i Kerm są fajne, ale przekraczają przewidziany budżet, w terminie w którym chcę lecieć :whistling:

Opublikowano

Bartek, ja leciałem z młodym do Egiptu i do Turcji. Lot tak naprawdę to nie problem, tylko żeby był o normalnej porze a nie w nocy, poza tym do podręcznego bierzesz tablet z bajkami i kolorowankami, jakieś zabawki i 3h lotu szybko miną.

Potem ważne jest żebyś miał blisko transfer do hotelu no i infrastruktura hotelowa dla dzieci, na tripadvisor i holidaycheck możesz popatrzeć na opinię o hotelach, zwróć uwagę na "wakacje z rodziną"

Co do Hoteli w Larze, byłem 3 razy :

Hotel Concorde De Luxe Resort Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki

Hotel Delphin Imperial Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki

Hotel Royal Holiday Palace Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki

Znam jeszcze dobrze :

Z lotniska masz 15 minut, świetna infrastruktura rewelacyjne jedzenie (4 kuchnie tematyczne) opcja ultra all-inc 24/h wszystko, serwis hotelowy w godzinach 22-6 rano za free itp. Warunki mega.

Jedyny minus to cena, bo to wydatek podobny do wczasów na Kubie czy Dominikanie i dlatego hotele mało popularne w PL

---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ----------

Panowie, polecicie jakieś dobre hotele 4-gwiazdkowe w Turcji? kwota to 2000zł na osobę, znalazłem coś co by mnie może interesowało, ale może ktoś mi podrzuci ciekawszy pomysł i już sprawdzony :wink: hotele, które podrzucili alpin i Kerm są fajne, ale przekraczają przewidziany budżet, w terminie w którym chcę lecieć :whistling:

Jak to nie problem to leć z Berlina, albo Neckermannem albo TUI w tej samej cenie lepsze warunki. Wejdź na Tui.de albo Neckermann reisen.de

Opublikowano

Szymon, Berlin to nie problem :wink: wsiadamy w samochód i szybko w Berlinie jesteśmy :wink: muszę porozmawiać ze znajomymi co oni o tym sądzą bo w tym roku nie lecimy sami z Natalią

Opublikowano
Bartek, ja leciałem z młodym do Egiptu i do Turcji. Lot tak naprawdę to nie problem, tylko żeby był o normalnej porze a nie w nocy, poza tym do podręcznego bierzesz tablet z bajkami i kolorowankami, jakieś zabawki i 3h lotu szybko miną.

Potem ważne jest żebyś miał blisko transfer do hotelu no i infrastruktura hotelowa dla dzieci, na tripadvisor i holidaycheck możesz popatrzeć na opinię o hotelach, zwróć uwagę na "wakacje z rodziną"

Co do Hoteli w Larze, byłem 3 razy :

Hotel Concorde De Luxe Resort Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki

Hotel Delphin Imperial Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki

Znam jeszcze dobrze :

Z lotniska masz 15 minut, świetna infrastruktura rewelacyjne jedzenie (4 kuchnie tematyczne) opcja ultra all-inc 24/h wszystko, serwis hotelowy w godzinach 22-6 rano za free itp. Warunki mega.

Jedyny minus to cena, bo to wydatek podobny do wczasów na Kubie czy Dominikanie i dlatego hotele mało popularne w PL

---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ----------

Jak to nie problem to leć z Berlina, albo Neckermannem albo TUI w tej samej cenie lepsze warunki. Wejdź na Tui.de albo Neckermann reisen.de

Szymon jakbyś chciał sobie powspominać to mam torby z Delphin Palace do oddania

żona ma manie kupowania w sklepie hotelowym kupiła 3 szt.

IMG_20140221_204237.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy był ktoś z Was w hotelu Söl Beach w Marmaris? Hotel jest 3-gwiazdkowy.. nie przeczę, że trochę mnie to zraża - ale z drugiej strony opinie ma dobre i jest drogi jak na 3 gwiazdki. w terminie, który by mnie interesował to 1937 zł od osoby.. termin od 15.09, na tydzień, do 2 tys od osoby.. czegoś takiego szukam

Opublikowano

Zamiast do 3 gwiazdkowego hotelu to już lepiej pod namiot się wybierz i przepij tą kasę. Dopłać te 200 zł od głowy i znajdź lepszy hotel w Marmaris bo będziesz żałował. Widziałem tam te hotele 3*** i chyba bym na piechotę do Polski wrócił niż tam nocował, naprawdę. W Marmaris polecam przede wszystkim Blue Bay Platinium, raj.

Opublikowano

Kerm, nie patrzyłem w ogóle na hotele 3-gwiazdkowe. zapomniałem zaznaczyć "od 4 gwiazdek w górę" i wyskoczył mi ten hotel. co ciekawe droższy niż niektóre hotele 4-gwiazdkowe. poczytałem opinie i ludzie piszą o nim naprawdę dobrze.. a kwota 1937 to spora kwota jak na hotel 3-gwiazdkowy. w Alanyi za 1800 zł mam hotel 4-gwiazdkowy :decayed: póki co tylko czytam, szukam i zbieram opinie. pewnie i tak dopiero wykupię pod koniec sierpnia :wink:

Opublikowano

No właśnie tak jak piszesz - cena jest wysoka jak na 3***, więc po co przepłacać:) Szkoda, że nie robiłem zdjęć niektórych hoteli w Marmaris.. wyglądały z zewnątrz co najmniej źle, jak slumsy:grin:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

no i ja już kupiłem wakacje, wylot 20.09 z Poznania - kierunek Alanya, hotel Blue Star :wink: opinie ma bardzo dobre, zobaczymy jak w rzeczywistości będzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jedrekx dasz szczegóły? - gdzie kupowałeś itd. może być na PW

Opublikowano

dziadek, poszło na PW :wink: