tatar123 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam Mam pewien problem z centralnym zamkiem w Audi a4 b5 rocznik '97 . I za bardzo nie potrafię dojść czego to może być przyczyna (podkreślam , jestem nowy na forum , wiec proszę o trochę wyrozumiałości Aktualnie samochód otwieram z kluczyka , otwierają się wszystkie drzwi , bateria była wymieniona w pilocie i dalej nie działa , sprawdziłem pompe centralnego (wydaje mi sie ze wygląda dobrze , luty w stanie dobrym a wirnik pracuje ) Jaka może być przyczyna , i ile mogła by mnie wynieść ewentualna naprawa tego w warsztacie ? Pozdrawiam
karol18183 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 hahahaha weź przeczytaj swój post i sprawdz czy dowiesz się o co ci chodzi bo tak napisałeś że cholera wie w czym ty masz problem pozdrawiam
rafal9119 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 czyli tobie pilot nie działa tak??? kodowales go?? moze centralka pilota padla
maq Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Napisz czy masz orginalny pilot czy dokładaną centralkę na piloty.
tatar123 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Oryginalny pilot posiadam, zostal zakodowany i dalej nic
Rekomendowane odpowiedzi