Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Main powiedz mi gdzie kupowałeś te zarówki led do oświetlenia kabiny i bagażnika ? ile dałeś ? W drzwiach miałeś już zwykłe "ciepłe" światło czy zaślepki ?? Może wiesz gdzie robią pl menu ? Potrzebuje też kilka funkcji uaktywnić..

Opublikowano
  • Autor
Main powiedz mi gdzie kupowałeś te zarówki led do oświetlenia kabiny i bagażnika ? ile dałeś ? W drzwiach miałeś już zwykłe "ciepłe" światło czy zaślepki ?? Może wiesz gdzie robią pl menu ? Potrzebuje też kilka funkcji uaktywnić..

w drzwiach miałem zaślepki i to oświetlenie było rezane. żarówki do świetlenia kabiny kupiłem w sklepie z częściami samochodowymi za śmieszne pieniądze ( 2szt. - 10zł ). polskiego menu nie robiłem i na razie nie robię, ajeśli chodzi o uaktywnianie funkcji to mam pewnego specjalistę :wink::decayed: ale zrobi Ci to każdy kto ma odpowiedni sprzęt i troszkę wiedzy

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że nie znam nikogo takiego ... a pare rzeczy chciałbym mieć :) znasz kogos takiego kto odblokuje ? jaki jest koszt chodzi mi też o pl menu i mapy . A na dole drzwi miałeś już lampki i tylko zmieniłeś żarówkę ? Pytam ponieważ Ja w ogóle nie mam lampek pod drzwiami w schowku i na nogi i nie wiem czy da sie to założyć . Kupiłem ostatnio żarówki led 11 szt do całego wnętrza auta bagażnika i tablicy za 150zł , dobra cena ? dziękuje za pomoc

Opublikowano

Na podpucha Main-owi :-) Jego sesja nocna:wink:

dcedd48498ccc814fa813869d113.jpg Uploaded with fotem.pl

Opublikowano
  • Autor
Na podpucha Main-owi :-) Jego sesja nocna:wink:

http://www.fotem.pl/data/dcedd48498ccc814fa813869d113.jpg Uploaded with fotem.pl

warto było zmarznąć troszkę w nocy :wink: ale parę zdjęć będzie całkiem ciekawych

---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ----------

Właśnie o to chodzi że nie znam nikogo takiego ... a pare rzeczy chciałbym mieć :) znasz kogos takiego kto odblokuje ? jaki jest koszt chodzi mi też o pl menu i mapy . A na dole drzwi miałeś już lampki i tylko zmieniłeś żarówkę ? Pytam ponieważ Ja w ogóle nie mam lampek pod drzwiami w schowku i na nogi i nie wiem czy da sie to założyć . Kupiłem ostatnio żarówki led 11 szt do całego wnętrza auta bagażnika i tablicy za 150zł , dobra cena ? dziękuje za pomoc

Bumier najprościej będzie jak popytasz chłopaków z Twojej okolicy :wink: raczej nie polecisz na śląsk. nie miałem żadnych lampek w drzwiach. wszystko było rezane.do się wszystko zrobić (poszukaj tematów a znajdziesz wszystko opisane) ja za wszystkie żarówki (16szt.) dałem 120zł wiec nie wiem czy przepłaciłeś. sprawdź firmę NAVIPOL z Krakowa chłopak ma pojęcie i Ci więcej powie na temat kosztów

Opublikowano
:hi: ty dalej temu trupowi foty robisz :facepalm::facepalm::decayed:
Opublikowano

... fajnie się patrzy na tego trupa:wink: teraz masz grupowe - dwa trupy B-8 i eRke celowo o zaniżonej jakości do nierozpoznaki :naughty:

d2945c6f614f99cae83fe4ebe0e.jpg Uploaded with fotem.pl

Opublikowano

Co jeden to większy złom :grin::grin: a serio :thumbup1: Radzio dawaj tego golfa tu na forum ,trochę go pomodzimy :wink::decayed:

Opublikowano
Co jeden to większy złom :grin::grin: a serio :thumbup1: Radzio dawaj tego golfa tu na forum ,trochę go pomodzimy :wink::decayed:

Wystarczająco jest modny :polew:

Opublikowano
  • Autor

Wystarczająco jest modny :polew:

chcialem Radkowi sprzedac tylne diody z B8 ale jakoś nie chce :grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

nasze wczorajsze wypociny :wink:

10008342_733363636695123_1813984565_n.jpg

1957347_733363473361806_906925087_n.jpg

10009625_733363823361771_1139528225_n.jpg

10013871_733363766695110_1109319727_n.jpg

dcedd48498ccc814fa813869d113.jpg

10003140_733363700028450_1260641768_n.jpg

10013087_733363550028465_1511003572_n.jpg

1964524_733363946695092_231969404_n.jpg

10002694_733363890028431_30201634_n.jpg

Opublikowano

"Najsss" :)

Opublikowano
  • Autor

coś trzeba robić :wink: do szaszłyka nie chcesz jeździć tylko do roboty w sobote chodzisz to jakoś czas muszę se zająć :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Main wytłumacz mi jak założyłeś oświetlenie drzwi i zrob mi foto od spodu jakie masz lampki , Ja w ogóle nie mam lampek od spodu na nogi i w schowku też brak :kwasny::kwasny: a chciałbym założyć.. oświetlenie klamek wewnątrz auta miałeś czy zakładałeś ? jc gdzie podświetlenie klamek można nabyć ? szukam i nie ma..

Opublikowano

schowek bez lampek ??? :grin::grin::grin: co Was ciśnie na te be osiem ?? :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
schowek bez lampek ??? :grin::grin::grin: co Was ciśnie na te be osiem ?? :polew::polew::polew::polew:

Różowy :facepalm: ty się znosz jak koza na organach :decayed: po to się kupuje golasy żeby ich modzić :decayed: po ciul mi auto na ful wypasie i niemieć co robić :facepalm: się po modzi sprzedo :wink: i znów się kupi golasa :decayed::grin:

Opublikowano

ale ,że goły schowek...i tak fajnie ,że nie trzeba go plastrem przyklejać tylko ma zamek :kox:

Opublikowano

witam kolego nabyles ja od przekreta w gliwicach w salonie obok gieldy ogladalem ja koles ma chyba kilka b8 wszystkie ogladalem i kazda byla bita i koles ma zla opinie ale oby dlugo sluzyla ci

Opublikowano
  • Autor
Main wytłumacz mi jak założyłeś oświetlenie drzwi i zrob mi foto od spodu jakie masz lampki , Ja w ogóle nie mam lampek od spodu na nogi i w schowku też brak :kwasny::kwasny: a chciałbym założyć.. oświetlenie klamek wewnątrz auta miałeś czy zakładałeś ? jc gdzie podświetlenie klamek można nabyć ? szukam i nie ma..

Bo to ciężko znaleźć. ja odkupiłem od kumpla który wyjął ze swojej a4. klamki podświetlane, wiązki i lampki od niego dostałem. lampki są takie same jak masz w bagażniku. oświetlenia nóg wewnątrz jeszcze nie mam. to niestety musi poczekać. szukaj pytaj może coś gdzieś znajdziesz. zawsze masz jeszcze ASO i trochę chudszy portfel :facepalm::wink:

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

ale ,że goły schowek...i tak fajnie ,że nie trzeba go plastrem przyklejać tylko ma zamek :kox:

ja się cieszę że w ogóle mam schowek :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Różowy :facepalm: ty się znosz jak koza na organach :decayed: po to się kupuje golasy żeby ich modzić :decayed: po ciul mi auto na ful wypasie i niemieć co robić :facepalm: się po modzi sprzedo :wink: i znów się kupi golasa :decayed::grin:

Auto na full wypasie mozna dalej modzic bo takie mody typu swiatelko w schowku to lipa nie mod. A kupowanie golasa zeby go wyposazac i pakowac w niego tone pieniedzy po to zeby go sprzedac tez sie mija z celem.

W modzeniu najciekawszy efekt jest jak robisz cos innego niz wszyscy. Wiec modzenie podstawy ktora jest w bogatszych wersjach jest srednio ciekawa.

Bardziej skupilbym sie na wlasnych pomyslach co do kolorow roznych rzeczy, felg, obnizen. swiatel, pakietow zew i wew itp. Cos czym sie wyroznisz a nie ze do golasa ktory byl najtanszy na allegro wsadzisz drugie tyle zeby miec auto na "full wypasie, pomodzone" w duzo wiekszej cenie niz bys to kupil w standardzie.

p.s b8 ma wielkiego minusa za ten elektryczny reczny sam dzwiek zaciagania go juz jest okropny!!!.

Ale b8 robi robote pod wzgledem wygladu i tak:).