Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Nie zastanawiaj się tylko się zapisuj i zobaczysz jak auto ożyje :) 120 a 180 zrobi różnicę to 50% mocy więcej :)

Gibons wiem że ożyje ale póki co jestem trochę spłukany :kwasny:. ale będziemy w kontakcie :wink:

Opublikowano

noo spłukany ale taka promocja sie nie powtórzy bo ciężko jest zebrać kilku ludzi na grupowy chip a Gibons ma racje 120 a 180 robi kosmiczna różnice a sprzęgło tak nie Cierpi wiec sie zastanów bo to dobra opcja jest :decayed::decayed:

Opublikowano
noo spłukany ale taka promocja sie nie powtórzy bo ciężko jest zebrać kilku ludzi na grupowy chip a Gibons ma racje 120 a 180 robi kosmiczna różnice a sprzęgło tak nie Cierpi wiec sie zastanów bo to dobra opcja jest :decayed::decayed:

spoko...teraz byle b5 koło niego jeździ :grin:

Opublikowano
  • Autor

qwa może to potwór ni ma, ale matiza jeszcze poradzi na drodze objechać :naughty::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

no niby ja ale na pierwszych 100 metrach niestety twoje 120KM nieogrania tematu i matiz jest góra :polew:

Opublikowano

Nie trzeba przeplacac w Dynosofcie zeby miec dobry soft w samochodzie. :wink:

Opublikowano

Wpisuj się potrzeba nam jeszcze tylko 2 osoby :)

Opublikowano
  • Autor

nie dam rady teraz. na już mam do ogarnięcia wymianę łożyska w kole i ta zabawa to prawie 1000zł więc niestety odpadam. musi to poczekać do przyszłego roku bo kusi wymiana turbiny i podłubania bardziej w silniku

Opublikowano

1000zł wymiana łożyska ? zakładasz pozłacane czy co :P ja kupiłem ori FAGa 270zł + 130zł wymiana.

Opublikowano
  • Autor

w ASO 890zł zestaw naprawczy. z tego co się dowiedziałem są tam dwa łożyska

Opublikowano

Łożysko jest razem z piastą i nie wygłupiaj się że będziesz wymieniać łożysko w ASO :facepalm: pamiętam też dzwoniłem cena taka jak mówisz + chyba 400zł robocizna.

Opublikowano
  • Autor
Łożysko jest razem z piastą i nie wygłupiaj się że będziesz wymieniać łożysko w ASO :facepalm: pamiętam też dzwoniłem cena taka jak mówisz + chyba 400zł robocizna.

wymiana sam. tylko materiał z ASO. zamienniki bodajże FAGa jeśli dobrze ogarnąłem temat ok 700zł

Opublikowano

wymiana sam. tylko materiał z ASO. zamienniki bodajże FAGa jeśli dobrze ogarnąłem temat ok 700zł

wyslij numer jaki potrzebujesz...dowiem sie po ile to mają....zadzwonie i powiem ,że jest klient co płaci jak za prezydenta :grin:

wysłane z one v

Opublikowano

Przecież Ci tłumaczę że na 1 montaż idzie FAG i SKF ori FAG w sklepie 270zł płaciłem w KRK wymiana w serwisie i to nie najtańszym 130zł :)

Opublikowano

mam takie łożysko z FAG'a NOWE, nieużywane. Kupiłem do siebie, ale u mnie to jednak nie było łożysko;) oddam za 240zł+KW

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki dzięki za zainteresowanie i chęci. dzisiaj wpadło łożysko. co prawda zamiennik ale z robocizną za bardzo rozsądne pieniądze. chłopaki z Jasienicy bardzo profesjonalnie podeszli do sprawy i wielkie uklony za sprawne i szybkie ogarnięcie tematu

Opublikowano
Chłopaki dzięki za zainteresowanie i chęci. dzisiaj wpadło łożysko. co prawda zamiennik ale z robocizną za bardzo rozsądne pieniądze. chłopaki z Jasienicy bardzo profesjonalnie podeszli do sprawy i wielkie uklony za sprawne i szybkie ogarnięcie tematu

używajke założyłeś ?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nowe. a co wkładaja tam używane tajle??

Opublikowano

nie ...handlują :grin:

Opublikowano
  • Autor
nie ...handlują :grin:

noo to nasz kolega może Kasię tam sprzedać na tajle :naughty::grin::grin::grin::grin::grin: