Opublikowano 30 Listopada 201411 l Andy proszę cię Jak orginał w czerwone kostki pod fotelem Tylko się upewniam w sumie nie podejrzewałem że odwaliliście furażerkę Main sprawdzić mi faktury to sobie zamówię, bo tak popatrzyłem na zdjęcia i dostałem weny może wreszcie skończę u siebie
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Andy proszę cię Jak orginał w czerwone kostki pod fotelem Tylko się upewniam w sumie nie podejrzewałem że odwaliliście furażerkę Main sprawdzić mi faktury to sobie zamówię, bo tak popatrzyłem na zdjęcia i dostałem weny może wreszcie skończę u siebie Andy sory Faktura jest u mnie piny się zgadzają 000979132E 2 kabelki 4 piny 21 zł 50 gr brutto ,000979025E 2 kabelki 4 piny 50 zł 70 gr Edytowane 30 Listopada 201411 l przez srb38vx
Opublikowano 30 Listopada 201411 l OK dzięki Mam dostęp na ebayu do pinów 40zł za 6 luźnych pinów, rewelacja cenowa to może nie jest ale wolę to jak kupowanie takich rzeczy w ASO
Opublikowano 30 Listopada 201411 l OK dzięki Mam dostęp na ebayu do pinów 40zł za 6 luźnych pinów, rewelacja cenowa to może nie jest ale wolę to jak kupowanie takich rzeczy w ASO już po wyżej sprostowałem w sumie 8 pinów 72 zł 20 gr
Opublikowano 30 Listopada 201411 l a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas Dzięki
Opublikowano 30 Listopada 201411 l a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas Dzięki wariat szybki jesteś
Opublikowano 30 Listopada 201411 l a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas Dzięki wariat szybki jesteś No wiesz żeby mi się przypadkiem nie odechciało a tak graty leżą gotowe to już mi będzie wymówek brak choć jak to mówią nie trzeba okazji żeby zrobić imprezę - z wymówkami podobnie Nie chce mi się tych pierdykanych foteli wyciągać, ale jak się wezmę ......................................hahaha
Opublikowano 30 Listopada 201411 l To jeszcze mi powiedz którędy ciągneliście kabelki do lampki w fotelu pasażera? Po prawej stronie i po dechą rozdzielczą czy może pod dywanikiem na lewą stronę?
Opublikowano 30 Listopada 201411 l To jeszcze mi powiedz którędy ciągneliście kabelki do lampki w fotelu pasażera? Po prawej stronie i po dechą rozdzielczą czy może pod dywanikiem na lewą stronę? Od MCE pod dechą na prawą stronę po progu jak orginalna wiązka idzie do skrzynki pod fotel
Opublikowano 30 Listopada 201411 l ale dlaczego mam jakąś alergie na puszczanie kabli pod dechą no ale trzeba będzie zrobić jak fabryka nakazała
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Autor widzę Andy że faktycznie Cię wciągnęło. Andrzej, a może by tak polecieć po bandzie i odwiedzić Holandię. Trochę się pozwiedza i pomożemy koledze pakiet ogarnąć
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem Edytowane 30 Listopada 201411 l przez marcin_o23
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Andrzej, a może by tak polecieć po bandzie i odwiedzić Holandię. Trochę się pozwiedza i pomożemy koledze pakiet ogarnąć Taaaaa skończyło by się na tym że mody nie zrobione bo wymówką była impreza albo lampki by były zamontowane na skrzydłach i kac gigant W zimie zwiedzanie Holandii kiepski pomysł szaro, buro i ciągle leje i wieje Edytowane 30 Listopada 201411 l przez andynl
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Autor tak od razu picie. najpierw robota a potem zabawa i kto wie jak by się skończyło
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem Main ta łajza już dzwonił że lusterka z Sy będzie miał już wiem od kogo
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Autor w tym tygodniu wpadł zimowy setup (zdjęcia nie najlepszej jakości, ale moje klikadło nie najlepsze robi gdy jest ciemno) pewnie niektórzy z was powiedzą, że koła schowane i żeby wsadzić dystanse. ale tak właśnie miało być to jest koło na zimę i ma być schowane żeby auto nie było cały czas uwalone
Opublikowano 30 Listopada 201411 l w tym tygodniu wpadł zimowy setup (zdjęcia nie najlepszej jakości, ale moje klikadło nie najlepsze robi gdy jest ciemno) pewnie niektórzy z was powiedzą, że koła schowane i żeby wsadzić dystanse. ale tak właśnie miało być to jest koło na zimę i ma być schowane żeby auto nie było cały czas uwalone Fajne ,Fajne