Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andy proszę cię :decayed: Jak orginał w czerwone kostki pod fotelem

Tylko się upewniam :wink: w sumie nie podejrzewałem że odwaliliście furażerkę :grin:

Main sprawdzić mi faktury to sobie zamówię, bo tak popatrzyłem na zdjęcia i dostałem weny może wreszcie skończę u siebie :D

Opublikowano

Andy proszę cię :decayed: Jak orginał w czerwone kostki pod fotelem

Tylko się upewniam :wink: w sumie nie podejrzewałem że odwaliliście furażerkę :grin:

Main sprawdzić mi faktury to sobie zamówię, bo tak popatrzyłem na zdjęcia i dostałem weny może wreszcie skończę u siebie :D

Andy sory Faktura jest u mnie :facepalm::decayed: piny się zgadzają 000979132E 2 kabelki 4 piny 21 zł 50 gr brutto :decayed: ,000979025E 2 kabelki 4 piny 50 zł 70 gr :decayed:

Edytowane przez srb38vx

Opublikowano

OK dzięki :)

Mam dostęp na ebayu do pinów 40zł za 6 luźnych pinów, rewelacja cenowa to może nie jest ale wolę to jak kupowanie takich rzeczy w ASO :wink:

Opublikowano

OK dzięki :)

Mam dostęp na ebayu do pinów 40zł za 6 luźnych pinów, rewelacja cenowa to może nie jest ale wolę to jak kupowanie takich rzeczy w ASO :wink:

już po wyżej sprostowałem :decayed: w sumie 8 pinów 72 zł 20 gr

Opublikowano

a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas :wink:

Dzięki

Opublikowano

a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas :wink:

Dzięki

wariat szybki jesteś :decayed:

Opublikowano

Dzięki

wariat szybki jesteś :decayed:

No wiesz żeby mi się przypadkiem nie odechciało :wink: a tak graty leżą gotowe to już mi będzie wymówek brak :grin: choć jak to mówią nie trzeba okazji żeby zrobić imprezę - z wymówkami podobnie :)

Nie chce mi się tych pierdykanych foteli wyciągać, ale jak się wezmę ......................................hahaha :grin:

Opublikowano

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::buahaha::buahaha: dobre podejście :sarcastic:

Opublikowano

To jeszcze mi powiedz którędy ciągneliście kabelki do lampki w fotelu pasażera? Po prawej stronie i po dechą rozdzielczą czy może pod dywanikiem na lewą stronę?

Opublikowano

To jeszcze mi powiedz którędy ciągneliście kabelki do lampki w fotelu pasażera? Po prawej stronie i po dechą rozdzielczą czy może pod dywanikiem na lewą stronę?

Od MCE pod dechą na prawą stronę po progu jak orginalna wiązka idzie do skrzynki pod fotel

Opublikowano

ale dlaczego :wallbash:

mam jakąś alergie na puszczanie kabli pod dechą :wink: no ale trzeba będzie zrobić jak fabryka nakazała :)

Opublikowano
  • Autor

widzę Andy że faktycznie Cię wciągnęło.

Andrzej, a może by tak polecieć po bandzie i odwiedzić Holandię. Trochę się pozwiedza i pomożemy koledze pakiet ogarnąć :wink:

Opublikowano

Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem :lol:

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano

Andrzej, a może by tak polecieć po bandzie i odwiedzić Holandię. Trochę się pozwiedza i pomożemy koledze pakiet ogarnąć

Taaaaa skończyło by się na tym że mody nie zrobione bo wymówką była impreza :wink: albo lampki by były zamontowane na skrzydłach :facepalm: i kac gigant :grin:

W zimie zwiedzanie Holandii kiepski pomysł szaro, buro i ciągle leje i wieje

Edytowane przez andynl

Opublikowano

była by IV cześć Kac Vegas haha

Opublikowano
  • Autor

tak od razu picie. najpierw robota a potem zabawa :wink: i kto wie jak by się skończyło :banan:

Opublikowano

Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem :lol:

Main ta łajza już dzwonił że lusterka z Sy będzie miał :grin::grin: już wiem od kogo :decayed:

Opublikowano

:D

Opublikowano
  • Autor

w tym tygodniu wpadł zimowy setup

ddpa85.jpg

wais1l.jpg

(zdjęcia nie najlepszej jakości, ale moje klikadło nie najlepsze robi gdy jest ciemno)

pewnie niektórzy z was powiedzą, że koła schowane i żeby wsadzić dystanse. ale tak właśnie miało być to jest koło na zimę i ma być schowane żeby auto nie było cały czas uwalone

Opublikowano

w tym tygodniu wpadł zimowy setup

ddpa85.jpg

wais1l.jpg

(zdjęcia nie najlepszej jakości, ale moje klikadło nie najlepsze robi gdy jest ciemno)

pewnie niektórzy z was powiedzą, że koła schowane i żeby wsadzić dystanse. ale tak właśnie miało być to jest koło na zimę i ma być schowane żeby auto nie było cały czas uwalone

Fajne ,Fajne :)