chrbk Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, po dwuletnim urzytkowaniu mojej a3 przyszła kolej na cos wiekszego audi a4 a3 sprzedana spontanicznie nigdzie nie wystawiałem na aukcje ani ogłoszenia po prostu wzioł znajomy i jak narazie jest zadowolony. Audi A3 i Audi S3 - Klub miłośników samochodów Autko wyprodukowane zostało w 2001 roku. Wyposażone w silniczek 3.0 V6 220KM z napedem quattro auto z przebiegiem ok240tys.(kogoś poniosła fantazja i cofnął licznik o 100tyś teraz na liczniku 140tys) auto z tego co wiem to było napewno uderzone z przodu spr czujnikiem lakieru. Wyposarzenie: - el.kubełkowe fotele z regulacją lędźwiową i wysuwanym podudziem podgrzewane - podgrzewane lusterka, spryski i zamek (pakiet zima) - trójramienna skórzana kiera, - obszyta skórą gała i ręczny, - kolorowy pełny FIS, - navi między zegarami - zawieszenie s-line (-20mm) - reflektory bi-ksenonowe z funkcją automatycznego poziomowania - spryskiwacze reflektorów - pakiet oświetlenie - kontrola trakcji ABS+ESP - radio Audi concert nagłosnieni BOSE - 4x el. szyby - elektrycznie sterowane, elektrycznie składane i podgrzewane lusterka zewnętrzne - kierownica skórzana, 3-ramienna - klimatyzacja automatyczna, 2-strefowa - podłokietnik z przodu i z tyłu - pamięć ustawień fotela kierowcy i lusterek zewnętrznych - centralny zamek sterowany z pilota + domykanie szyb z pilota - telefon Nokia Audi pewnie czegoś nie dopisałem bo jeszcze wszystkiego nie ogarniam ale to z czasem Plany: - pomalowany gril i oklejony carbonem - malowanie lamp - listwy s-line - zderzak tył s-line - lotka s-line - navi RNS E - kiera multi - parctronic - przycisk zdalnego otwierania klapy bagażnika - gwint lub air - felga r19 x5 s63 - carbon dach - ... grill ori grill oklejony+pomalowany
tomekhxc Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 autko fajne wstaw wiecej fotek:wink:
chrbk Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 autko fajne wstaw wiecej fotek:wink: dzięki fotki już jakieś są ---------- Post dopisany 24-02-2014 at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2014 at 12:27 ---------- Przymiarka felgi pomalowane raczki plastiki klamek piano black
Dadok34b Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ładnie Krzysiu działaj a potem jakaś sesja
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jestem na NIE co do carbon dachu. Reszta na plus:wink: Działaj !!!
MartinG40 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Fajna felga. Będziesz coś robić żeby tak nie wystawały?
chrbk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Felgi na aucie narazie brak dekielków na felgi i też dylemat czy dekielki audi czy bmw ? z moja poprzedniczką ;p ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- ładnie Krzysiu działaj a potem jakaś sesja myślę że w niedziele wypali, może juz gwint będzie Jestem na NIE co do carbon dachu. Reszta na plus:wink: Działaj !!! co do dachu to dalej do końca nie wiem, jak nie spróbuje to nie zobacze Fajna felga. Będziesz coś robić żeby tak nie wystawały? nie nic nie robie zostaje tak jak jest delikatnie wystaje ale to tak ma być
hiszpan123 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie ma gwintu a juz jest ciekawie . Dawaj foty jak bedzie siedizała . Jara mnie to koło na maxa
tomekhxc Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 najs:naughty: jest szeroko nie chciales zostawic srebrnych felg?
afroo. Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak z przeglądem przy tak wystającej poza obrys feldze?
hiszpan123 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Powiedz mi czy przy 10" jest mozliwosc dorobienia takiego dystanu zeby kolo wychodzilo okolo 5mm za obrys auta bo u ciebie jest chyba wiecej.Oczywiscie mam na myśli tył.
chrbk Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 najs:naughty: jest szeroko nie chciales zostawic srebrnych felg? coś myślałem, ale miałem wizje i pomalowałem na brązowo ;p Zostaw dekielki BMW bedą dekielki BMW, zastanawiam się jak beda takie wyglądały 11# Dekielki Kapsle emblemat BMW Carbon 68mm 4szt (4097017350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jak z przeglądem przy tak wystającej poza obrys feldze? nie wiem nie orientowałem sie jak wyglądaja spr z przeglądem Powiedz mi czy przy 10" jest mozliwosc dorobienia takiego dystanu zeby kolo wychodzilo okolo 5mm za obrys auta bo u ciebie jest chyba wiecej.Oczywiscie mam na myśli tył. może być ciezko chodz nie wiem ja mam dystans 16mm i tak to wyglada, dziś jeszcze zrobiłem delikatny negatyw i się troche schowała zdj z ciemności
marcin_o23 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 jak to koło mi średnio się widzi to w tym kolorze na twoim sedanie fajnie leży
hiszpan123 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jakie opony zalozyłes? Nie widzę dokładnie ile wystaje musiałbyć zrobić inaczej foto od tyły. Jarają mnie te koła na maxa, wiem ze oklepane bo ju bardzo dużo projektów na nich pomykało, ale chetnie takie przygarne . Jaki koszt dystansów.
chrbk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kilka fotek jesze fotki z Michałem
dawid2300 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zajeb..ste te koła...zapodałeś kolego.....auto wzbudza szacunek, a co to za kominy pojawiły się na wydechu ?
Roboform550 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autko wygląda super...tylko przód trzeba delikatnie w dół dać...
chrbk Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 z tyłu już siedzi gwint z braku czasu jeszcze z przodu nie ma :/ +/- dzwiek wydechu
Rekomendowane odpowiedzi