michael130 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Jakby ktoś mógłby mi pomóc, nie moge znaleźć schematy elektryczne tylnej szyby grzanej , podłączenie szyby grzanej do klimatronika i gdzie się rozdzielają podłączenia do szyby z grzanymi lusterkami
bin85 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Schemat potrzebujesz do fury jak w opisie bo zasilanie szyby troszkę różni się w B6 a B7 ?
bobikos Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Nigdzie się nie rozdzielają lusterka od szyb. W b6 tylna szyba jest podłączona bezpośrednio pod klimatronik - kabel biało-fioletowy we wtyczce nr D. Grzanie luster jest zasilane ze sterownika drzwi. Informacja o grzaniu idzie po CAN. Napisz z czym masz problem.
michael130 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 O to mi chodziło już wiem jak są zasialne lusterka dzięki . Jakby ktoś miał schemat do B6 i B7 to bym chętnie prosił .
bin85 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Szyba tył B6 Szyba tył B7 Lusterko kierowcy (bez fotochrom i pamięci)
Rekomendowane odpowiedzi