Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] + chip + 17cali + przod led + tył led lampy + zielone sprezynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i więcej do szczęścia nie potrzeba :)

pozdrawiam wszystkich z tego działu niektóre auta naprawdę zapierają dech w piersiach ...

po 2 zmianie świateł :)

0336029933.jpg

111111%7E2.jpg

a tak wyglądał po 1 zmianie światełek

0308119626.jpg

...

porobię bardziej artystyczne zdjęcia i wrzucę niedługo

0371498705.jpg

a tutaj na starych felgach jeszcze

11111111111.jpg

Opublikowano

Dobra fura :) co to za swiatelka ? :naughty:

Opublikowano

Zrob zdjecie z zaswieconymi diodami.. :good:

Opublikowano

furacz fajny - i chyba jestes pierwszy z tymi przednimi lampkami - wg mnie są super - tylko jak już takie lampki walnołeś to postaraj się o lepsze fotki tych lampek ( i większą ilosć ) bo z tych co są zawielenie widać.

Opublikowano

Panowie jest autko z "nowymi" ledami na przodzie :banan::bag: Gratuluję odwagi :good::decayed: Pokaż lepsze fotki tych ledów na przodzie. Może jakieś nocne, jak to świeci w nocy itd. Ładne autko, może inny grill na przód? Ogólnie powiem że ładne autko a lampy... hmmm pokaż lepsze fotki centralnie przód nam zaprezentuj ale na wysokości lamp :wink4: Powiedz jeszcze dlaczego zdecydowałeś się na te ledy na przód? :rolleyes:

Opublikowano

przednie lampki prezentują się super

tylne lampki fajnie w nocy się prezentują

auto :good:

Opublikowano

rafalekx tak wyglada mat.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dlaczego led przód ?

mam wrodzony talent tungu audi :tongue4: ... i czułem ze to będzie to :) ...

lampki przywiózł mi ojciec kolegi z Niemiec bo tam dużo tańsze są ...

efekt w nocy jest naprawdę powalający ...

w czwartek wieczorem porobię profesjonalne foty w nocy i wrzucę ...[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 14:06 _________________________________________________szukam zderzaka na przód od S4 i grila RS4 ..

ile mam liczyć $ na te 2 rzeczy

Opublikowano

Gratuluję wrodzonego talentu. A tak na poważnie to wszystko zależy od gustu.

Mi się to osobiście nie podoba. Grill bez OOOO też mi się nie podoba. Diodowe światła przednie charakteryzują nowe modele audi i w nich to bardzo ładnie wygląda.

Podróbki (bo inaczej tego nazwać nie można) nawet dobrze wykonane, nie odejmą lat 13-letniej niuni.

Jednak najważniejsze żeby Tobie się podobało :wink4:

Opublikowano
  • Autor

mtjk --> odkąd je kupiłem 2lata temu jesteś 1 osoba która mi powiedziała ze to auto brzydalem jest ..( ale tak jak mówisz to kwestia gustu )

co do rocznika to nowo poznana Pani powiedziała ze to 2004 rok :wink4:

co do nowych świateł Led w nowym A4 uważam ze te podróby które mam są ładniejsze od nowych z A4 ...( są brzydsze od a5 ) ale w nowym a4 zrobili jakiś taki świński zawijasek na końcu tego led-owego oczka który nie jest w moim guście

Opublikowano

mtjk --> odkąd je kupiłem 2lata temu jesteś 1 osoba która mi powiedziała ze to auto brzydalem jest ..( ale tak jak mówisz to kwestia gustu )

Nie jestem bo tak nie powiedziałem (nie napisałem). Wyraziłem tylko opinię na temat świateł i grilla. To, że mi się one nie podobają nie znaczy, że twoja B5 jest brzydalem.

co do rocznika to nowo poznana Pani powiedziała ze to 2004 rok :wink4:

Prawdopodobnie większość ludzi, którzy zobaczą Twoje światła powie że są super i nigdy nie pomyśli, że autko ma tyle lat...

Tylko, że większość ludzi w Polsce słucha dodę i ich troje :gwizdanie:

Nie chcę w żaden sposób obrażać Ciebie i Twojego autka, bo tak jak napisałem we wcześniejszym poście - to jest moja opinia i nie ma sensu nad tym dyskutować. Jakby wszyscy mieli takie same gusta to była by straszna monotonia na naszych ulicach.

co do nowych świateł Led w nowym A4 uważam ze te podróby które mam są ładniejsze od nowych z A4 ...( są brzydsze od a5 ) ale w nowym a4 zrobili jakiś taki świński zawijasek na końcu tego led-owego oczka który nie jest w moim guście

Ah te gusta... :wink4:

Opublikowano
  • Autor
:hi::good:
Opublikowano

no to czas na mnie...moim zdaniem te przednie lampy nie pasują jednak do B5, z ciemnym są nawet nawet ale firmą która je wyprodukowała jest SONAR-nic specjalnego... gdyby nie te diody to są wmiare fajne :tongue4:

tylne lampy też mi się nie podobają...jedyne diody które są fajne to II lift na diodach

i do grilla bym wrzucił znaczek OOOO, przymierz w czerni i przymierz w chromie, napewno poprawi się sporo wygląd przodu

a tak to ogólnie fajne auto, fajny silnik i fajna felga ale jakoś wysoko siedzi dalej . . .

taaka moja opinia :)

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

fakt lampy mają za nowy wygląd do B5 trochę się gryzie ale efekt na żywo jest naprawdę ładny

a w nocy wczoraj koleś z 630i myślał ze w lusterku ściga go A5 na bank :wink4:

Opublikowano

a w nocy wczoraj koleś z 630i myślał ze w lusterku ściga go A5 na bank :wink4:

Widzę, że oprócz wrodzonego talentu "tungu audi", masz również wrodzone umiejętności telepatyczne :thumbup:

Sorry za OT.

Opublikowano

gratuluje odwagi w zalozeniu swiatel.... nie wyglada zle wg mnie ale czy dobrze to sam nie wiem....

ogolnie i tak uwazam ten mod za +

tylne swiatla wolalbym diodowe takie jak ma mcm00

jak dla mnie to brakuje jeszcze sciemy szyb

dobre plany masz co do zderzaka i grilla

zderzak mozesz kupic w przedziale kwot 500 - 1100zl

grill od 250-500zl

aha ... jak dla mnie te MAM`y nie pasuja do czarnej koncepcji tego auta .... zdecydowanie bardziej widzialbym tu jakies czarno-srebrne felgi

Opublikowano
  • Autor

żart ... tak jak z tuningiem audi to też był żart ...

Opublikowano

Lampki przod na pierwszy rzut oka fajnie sie prezentuja, zrób więcej zdjęć to ocenimy.

Ogólnie autko ładne , kolor uważam za najlepszy ,czyli czarny.

Felgi git, zawiecha git, brak oznaczeń z tyłu git :wink4:

Nie podoba mi się grill bez znaczka... Pomaluj lusterka(jakoś dziwnie matowe wydają mi sie na fotach), klamki i dokładki zderzaków. :)

Opublikowano

Witam :hi: Autko naprawde super.Świetnie się prezętuje z każdej strony. Motor jest bomba a i napęd super :quattro: . Jestem bardzo ciekawy jak prezętują się te lampy w nocy, fajnie by było gdybyś umieścił też fotki wnętrza.Powodzenia w dalszych modach.

Pozdrawiam :good:

Opublikowano

Gratuluję wrodzonego talentu. A tak na poważnie to wszystko zależy od gustu.

Mi się to osobiście nie podoba. Grill bez OOOO też mi się nie podoba. Diodowe światła przednie charakteryzują nowe modele audi i w nich to bardzo ładnie wygląda.

Podróbki (bo inaczej tego nazwać nie można) nawet dobrze wykonane, nie odejmą lat 13-letniej niuni.

Jednak najważniejsze żeby Tobie się podobało :wink4:

ma rację....grill bez emblematu troche szpeći furke. ale to kwestia gustu, jak dla mnie przód lampy zbyt ciemne. :kox: