Czary Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 to je folia na tych lampach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 to je folia na tych lampach? albo szpraj, albo PD do lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No rogal widze że słabo oagrniety jestem. Nie wiedziałem że downgrade samochodu zrobiłes. Kupic sedana z obcięta d*pą no prosze Cie Jedyne co słuszne w tym autku to co sam dorobisz no i silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No rogal widze że słabo oagrniety jestem. Nie wiedziałem że downgrade samochodu zrobiłes. Kupic sedana z obcięta d*pą no prosze Cie Jedyne co słuszne w tym autku to co sam dorobisz no i silnik tam nie ma co dorabiac wsio jest od skor poprzez webasto na szyberku konczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Panie, jak konsola? Kończ Pan to, dawaj foty i lądujesz na fejsie na naszej grupie a3 squad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Panie, jak konsola? Kończ Pan to, dawaj foty i lądujesz na fejsie na naszej grupie a3 squad przedluza się ---------- Post dopisany 05-05-2014 at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2014 at 18:04 ---------- co sie orzezbilem dzis ale dziala znaczy spasowane mslalem ze nie podolam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A co to za śmieszne przyciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A co to za śmieszne przyciski? niezle fikoły nie? nie wiem chyba z allegro takie zastepniki na powycierane, widzialem sa na allegro szabloniki ale bardziej ogarniete. U mnie wpadna z a4 przyciski bo jeszcze 2 klimatroniki sie walaja, wogole to jest szczep fornt z a3 (akurat taki mialem pod grzany zad) a reszta a4 bo a4 zabanglal mi od reki. Jeszcze wyleca przyciski podgrzewanego zadu z gory i wpadnie kubek z leona.ogolnie konsola pocieta i poklejona na nowo, kliamtronik tez ciachany ---------- Post dopisany 27-05-2014 at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 21:10 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 brakuje ci piątego zagłówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 brakuje ci piątego zagłówka niektore tak maja... ja tez 5 nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym przeciez to auto czteroosobowe to po co piaty zaglowek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym przeciez to auto czteroosobowe to po co piaty zaglowek? ja mam dwuosobowe, a pięc zagłówków:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym przeciez to auto czteroosobowe to po co piaty zaglowek? ja mam dwuosobowe, a pięc zagłówków:grin: Na byczych jajach w 4 osoby pojedziesz ---------- Post dopisany 04-07-2014 at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 21:55 ---------- Dzieje się tu co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym przeciez to auto czteroosobowe to po co piaty zaglowek? ja mam dwuosobowe, a pięc zagłówków:grin: Na byczych jajach w 4 osoby pojedziesz ---------- Post dopisany 04-07-2014 at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 21:55 ---------- Dzieje się tu co? raz nie mam czasu raz pieniedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym przeciez to auto czteroosobowe to po co piaty zaglowek? ja mam dwuosobowe, a pięc zagłówków:grin: Na byczych jajach w 4 osoby pojedziesz ---------- Post dopisany 04-07-2014 at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 21:55 ---------- Dzieje się tu co? raz nie mam czasu raz pieniedzy A już myslałem że Cie w lecie śnieg zasypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym przeciez to auto czteroosobowe to po co piaty zaglowek? ja mam dwuosobowe, a pięc zagłówków:grin: Na byczych jajach w 4 osoby pojedziesz ---------- Post dopisany 04-07-2014 at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 21:55 ---------- Dzieje się tu co? raz nie mam czasu raz pieniedzy A już myslałem że Cie w lecie śnieg zasypał Spoko spoko własnie wleciala maska od S3 jeszcze kilka spraw dopne i auto nabierze kolorku:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ile takie oklejenie furaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ile takie oklejenie furaka? mnie by kosztowalo jakies 1400pln+ wontrobe ale nie wiem czy nie wpadnie PD---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ---------- wiem, też nie mam piątego nawet nie wiem jak wychodziły kanapy z piątym przeciez to auto czteroosobowe to po co piaty zaglowek? ja mam dwuosobowe, a pięc zagłówków:grin: Na byczych jajach w 4 osoby pojedziesz ---------- Post dopisany 04-07-2014 at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 21:55 ---------- Dzieje się tu co? raz nie mam czasu raz pieniedzy A już myslałem że Cie w lecie śnieg zasypał Spoko spoko własnie wleciala maska od S3 jeszcze kilka spraw dopne i auto nabierze kolorku:decayed: taka bida ze maske musialem spylic ---------- Post dopisany 09-07-2014 at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2014 at 22:37 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Prawie jak moja mala suczi... tylko lusterka mam czorne Dajesz wujek nowe foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi