Sqizzy Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam, na moja głowę spadło zorganizowanie wyjazdu w góry w terminie 27 luty - 2 marca. W zasadzie sami nie wiemy gdzie jechać :smile: Zastanawiałem się trochę nad tym i skupilem uwagę nad dwiema miejscowościami, ZAkopanem i Karpaczem. Czy macie jakieś sprawdzone miejsca w tych miejscowościach na noclegi ? Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 W Zakopanem polecam noclegi w sieci API są 4 miejscówki wszystkie blisko centrum. Ładnie urządzone etc ja byłem w API 4 bodajże, albo API 2 nie pamiętam już.
Sqizzy Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Możemy mieć problem ze znalezieniem noclegów z racji na to że mazowsze ma w tym terminie ferie i zostało tylko dwa tygodnie
dudas307 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 W Karpaczu zobacz Sandra SPA chyba nic lepszego nie znajdziesz, tylko cena będzie spora pewnie, ale o tym nic nie napisałeś
Sqizzy Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Toć panie ja biedny jakie spa spa to na działce sobie robię :smile: żeby było w miarę tanio ale żeby przynajmniej łazienka była :-) Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka
Revor Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 W Karpaczu polecam Polonez II (zmienili nazwę chyba, ale nie pamiętam na jaką). http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/karpacz/pensjonaty/46715 Byłem tam z moją lubą roku temu - cena bardzo przystępna i na prawdę ładne pokoje. Mieliśmy TV, łazienkę oczywiście również. Polecam.
janusz_stg Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 W Karpaczu polecam pensjonat Jemioła.W necie są zdjęcia i cennik. Noclegi ze śniadaniem w cenie 60 os/doba.Wysoki poziom wyposażenia i obsługi. Korzystałem w sierpniu 2013.
sebul Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Pokoje CENTRUM - WiFi - Zakopane, Nowotarska 63a Bylem i fajna lokalizacja, pokoje w porzadku, jedynie minus to brak kuchenki, jedynie mikrofala . Ale mega blisko do centrum
Someonik Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 W Zakopanem jest fajne miejsce byłem na sylwestra - dokładnie Kościelisko 7 min od centrum. Nie wiem jak na ferie ale ceny są spoko i da się coś zawsze uszczuplić. Willa Bocianie Gniazdo tak się nazywa gdzie koło willi to nigdy nie stało - jest to domek gdzie mieszka rodzina i wynajmuję jest ok 7 pokoi do wynajęcia. Ale zakopane to drogo strasznie
ficjor Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Byle nie Zakopane i okolice. Chyba, że kręci was wdychanie różnych specyfików, które górale wrzucają do pieca np. skrawki skór różnych zwierzy
pusieq Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Brat był w tamtym roku tutaj: Dom Gościnny Dorota Fajne miejsce, warunki bardzo dobre. Do centrum niedaleko. Bardzo fajna gospodyni. Zadzwoń zapytaj, cena też nie była najwyższa. Aha jeszcze jedno, właścicielka ma szkółkę narciarską. Więc myślę, że jak ktoś śmiga na nartach to warto zapytać. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi