Revor Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Podłączał ktoś el lędźwie na ori wiązce? Nie wiem gdzie przykręcić plusowy zacisk żeby było po zapłonie, a niestety nie mogę tego sprawdzić - wszystko z auta mam wyrzucone i aku odłączone I gdzie umocowane są te dwa bezpieczniki?
bediks Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 za oslona nad nogami która pewnie masz juz zdjeta sa miesjca na bezpieczniki a co do ledzwi ori sa podlaczone pod plus stały( tak mi kiedys ktos powiedzial ) wiec tak zrobiłem, od 2 lat jest ok
Revor Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 U mnie miejsca tam chyba nie było i umieściłem w tym rzędzie gdzie są kołki do przykręcania "+" Natomiast jeżeli chodzi o samo podłączenie to wybrałem ten pierwszy plusowy od prawej (on był grubszy i jako jedyny odpowiedni rozmiarem do oczka w zacisku z instalacji). Cała wiązka podłączona, jutro będzie test bo na dzisiaj skończyłem Ogólnie dla potomnych można ten temat podpiąć bo nie znalazłem konkretnych informacji na forum. BTW - trochę jest z tym roboty
pepo99 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Przewód czerwony klema 30 stały plus, przewód czarny klema 15 plus po stacyjce na listwie pod kierownicą. ja podłączyłem się pod klemę 15 i działa bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi