marekg Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Tez niedawno sprobowalem zalac cos do paliwa. Wzialem jakis 2T od Motula. Teraz zalalem 300ml na caly bak. Efekt? mniej szarpania, latwiejeszy rozruch i bez dymka. Trochę jakby ciszej pracuje silnik. Ale do rzeczy. Taka praca silnika jak po zalaniu tego motula jeszcze nie tak dawno była oczywista na normalnym, zwykłym oleju napędowym. Wniosek? dolewki do paliwa dają dobre efekty szczególnie tam gdize pd-ki już są na wykończeniu. A, ze moje właśnie zdradzają objawy powolnego końca ich żywota stąd takie cudowne efekty. Na jakis czas będzie wrażenie, że jest ok.
Chadury89 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Ja taki Orlenowski dolewalem, co zly?
marcin4x4 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A dolewki do VP'ka ? tiż Ja taki Orlenowski dolewalem, co zly? Do pilarki w sam raz
tomasz102 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak już to coś firmowego kupować, a nie jakiś trawol do diesla.
cabanmat Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A czerowny olej STIHLa ? Np. Setke na 1/3 zbiornika, i lać przed czy po tankowaniu ?
POWER-KRIS Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 W zasadzie przed, bo tankujac paliwo ciśnienie wymiesza dobrze.Ale w sumie ja leje różnie.
Rekomendowane odpowiedzi