Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Audi A4 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Avus, na dobrej glebie zrobi robotę:wink:
Ja nie wiem co wy widzicie w tych avusach, jak dla mnie d*py nie urywa. Ale to sa gusta i o tym sie nie dyskutuje :hi:
Opublikowano

LZ6M kod lakieru?

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli chodzi o sedana LZ6U a kombi to nie wiem :wink:

Wiem że reszta powie zesplone valeo lub zamiennik DEPO ale panowie co powiecie o tych lampach ?

LAMPY ANGEL EYES AUDI A4 B5 94-98R CHROM DEPO (4133034590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Taki sam kolor ja u mnie :decayed: ciezko dostepny bardziej z koncówka L jest tego od groma.

Opublikowano

Ja mam LZ6M i jest podobny. Też ciężko dorwać coś w tym moim kodzie.

Opublikowano
:kwasny:
Opublikowano
Jeżeli chodzi o sedana LZ6U a kombi to nie wiem :wink:

Wiem że reszta powie zesplone valeo lub zamiennik DEPO ale panowie co powiecie o tych lampach ?

LAMPY ANGEL EYES AUDI A4 B5 94-98R CHROM DEPO (4133034590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dalej każdy bedzie mówił Ci żeby brać zespolone polifty:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Panowie dzisiaj spotkałem się z czymś takim :kwasny: Na zimnym silniku auto odpaliłem i zaraz zgasło odpaliłem drugi raz i wszystko w porządku. Po przejechaniu pare km auto zgasiłem itp przychodzę i taka sama sytuacja :facepalm:

Co to może być ?

Opublikowano

Tak mialem jak mi sie zaworek na pompie zawieszal.

Wyciagnalem go przedmuchalem i wymienilem sprezynke-dziala do dzis.

Opublikowano

Ładna baza do modów, więc działaj:wink:. A co do lamp, to ja bym Ci odradzał. Nie wiem jak święcą dokładnie te, ale zamienniki często są produkowane żeby fajnie wyglądały, a jakość świecenia jest sprawą drugorzędną.

Opublikowano
  • Autor

A więc auto wczoraj odebrałem z sprawną klimą, a co nowego :wink:

-Regenerowana sprężarka

-zawór rozprężny

-osuszacz

-napełniona i wyczyszczona

20140428_194512.jpg

Na to wszystko pół roku gwarancji i to za 800 zł :)

Teraz muszę naprawić panel bo nie świeci i mruga lecz wszystkie dmuchawy są sprawne dół góra i środek wszystko śmiga

Z nowości kupiłem nowy zacisk lewy tył bo z starego kapie.Prawdopodobnie do wymiany są tulejki na belce :kwasny: Panowie jak się sprawa z tym ma ? Z wymianą tych tulejek ?

Opublikowano

Uciekam ci czynnik że robiłeś klime?

Opublikowano
  • Autor

dawidg2 W aucie przez prawie 2 lata klimy nie było bo pewnego dnia się ZATARŁA sprężarka,a teraz kiedy jest w moim posiadaniu auto

Zrobiłem klimę :wink:

Opublikowano

Bo u mnie uciekał czynnik. Nie mogli dojść gdzie i tak już 2 lata bez jeżdżę. Muszę wkońcu też zrobić.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak więc zostały zakupione tulejki do belki i zacisk tył lewy :wink: Stary Cieknie :)

Z nowości wpadły nowe siłowniczki klapy tylnie poliftowe lampy i grill z S4 za 40 zł :):grin:

Wpadły by też poliftowe lampy przednie, ale niestety popękane były :kwasny: Trzeba szukać dalej okazji :decayed:

20140506_101258.jpg

20140509_163920.jpg

20140510_103419.jpg

20140510_104224.jpg

---------- Post dopisany 24-05-2014 at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2014 at 15:37 ----------

Małe przymiarki koła Avus II 17 :grin: i Fela 16 :naughty:

Ewidentnie na dół :facepalm:

20140524_091837.jpg

20140524_092706.jpg

Opublikowano

O TAK do ziemi z nim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Reanimacja szyberdachu zrobiona :wink: Został wymieniony silniczek :grin: Starego spróbuję zreanimować :decayed:

I wpadła mała pierdółka :naughty: Hamulec ręczny w skórze :grin:

20140601_162609.jpg

20140601_162628.jpg

Jeżeli ktoś się zabiera do wymiany silniczka szyberdachu :) Informuję że nie trzeba ściągać całej podsufitki, a wystarczy przednie i środkowe słupki pościągać (Plastiki) i wiadomo niezbędne elementy żeby ją troszeczkę odsunąć i zdjąć z zaczepów na obwodzie szyberdachu :wink: I lekko odsunąć i jest dostateczne dojście by odkręcić silniczek i założyć sprawny :naughty: Najlepiej mieć kogoś do pomocy