MarkusTDI Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dzis po wymianie swiec odpalilem silnik i szlysze jakies stuki w silniku tak jakby cos pukalo, ruszylem do przodu dalej slychac dodalem troche gazu coraz bardziej sukanie slychac co to moze byz jestem przerazony co to sie stalo prosze o pomoc i porady
Gość zdeniu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 trudno cokolwiek stwierdzić ale może podczas wymiany świec coś wpadło do komory :/
szogun0 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Może którejś świecy nie dokręciłeś?
MarkusTDI Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2007 wlasnie przedmuchalem kazda komore i jest ok narazie zobacze jutro rano jak bedzie zimny jeszcze zobaczylem wyciek oleju spod kolektora!!!!!!!!!
spanky Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dzis po wymianie swiec odpalilem silnik i szlysze jakies stuki w silniku tak jakby cos pukalo, ruszylem do przodu dalej slychac dodalem troche gazu coraz bardziej sukanie slychac co to moze byz jestem przerazony co to sie stalo prosze o pomoc i porady a jak sie zachowuje autko .. nie starciło na mocy :?: moze czegos nie dokreciłes .... moze zerwałes kabelek od wtrysku sterujacego :?:
MarkusTDI Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2007 jak go odpalilem bylko ok ale tak jakby cos stukalo pózniej na cieplym silniku przestalo moc jest ok jeszcze zauwazylem wyciek oleju spod kolektora czyzby cos sie odkrecilo i tak jakby bylo troche glosno w srodku
adadur Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 A dobra świece założyłeś? tzn do tego auta?
spanky Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 do disla bosch a były tej samej długości co stare :?:
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 a były tej samej długości co stare myslisz ze moze tłok uderzac w swiece :galy: obys sie mylil :diabelek:
spanky Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 a były tej samej długości co stare myslisz ze moze tłok uderzac w swiece :galy: obys sie mylil :diabelek: wszsytko jest możliwe ...
Norbi TDI Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 swiece powinny miec 91mm do 110KM tak jak do 90KM ale wiem ze sprzedaja i wkrecaja 97mm te sa podobno do TDIka na pompowtryskach ale czy to moze byc przyczyna ja wkrecilem 91mm Boscha do swojego 1Z jest ok :?:
spanky Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 swiece powinny miec 91mm do 110KM tak jak do 90KM ale wiem ze sprzedaja i wkrecaja 97mm te sa podobno do TDIka na pompowtryskach ale czy to moze byc przyczyna ja wkrecilem 91mm Boscha do swojego 1Z jest ok :?: a nie powinny miec przypadkiem długość 92 mm :?:
Rekomendowane odpowiedzi