Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plaster miodu + ori zderzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siatkę kupiłem tutaj:

http://allegro.pl/siatka-aluminiowa-czarna-plaster-miodu-tuning-wlot-i6254072129.html

Ja brałem 32x10.

Później docięta na wymiar i jakoś weszła na wcisk w oryginalne mocowania plastikowych zaślepek tak, że wszystkie zaczepy złapały sztywno siatkę. Dzięki temu nie musiałem kleić itp. a w razie czego wszystko zostało jak oryginalnie gdybym chciał wrócić bo w zderzaku też żadnych modyfikacji nie robiłem.

Duża jest roznica w porównaniu do ORI plastra miodu z grila?

Opublikowano

Mam u siebie grill plaster miodu i mam juz kupioną siatkę, może na weekend zrzucę zderzak i wpasuję siatkę to wrzucę zdjęcia jak to wygląda :)

Opublikowano

Mam u siebie grill plaster miodu i mam juz kupioną siatkę, może na weekend zrzucę zderzak i wpasuję siatkę to wrzucę zdjęcia jak to wygląda :)

Spoko jestem bardzo ciekawy jak to sie ma do ori

Opublikowano

Do ori nigdy sie nie będzie mialo jeden do jednego. Zawsze jakosc będzie gorsza. Rozmiar oczek to jedno, ale z trwaloscia farby itp. Na pewno jest gorzej

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

c63d745bf85274cbcc5a5eeeaa759e9b.jpg

Siatki jeszcze nie miałem czasu zamontować, ale grill wyglada tak

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

To ktos zamawial?

Zobacz ofertę: Grill atrapa bez znaczka RS Style Audi A4 B7 BLACK

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6571119920

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam A jak przymocowane  macie te blendy od tablic to jest w zestawie bo mam też plaster miodu i muszę tablicę jakoś zamontować bo policja zaczęła się czepiać ?

Opublikowano

Muszę powiedzieć ze całkiem, całkiem ten grill wygląda. Widziałem kiedyś na allegro i myślałem ze będzie słabo, ale daje radę. Nadaje fajnego sportowego charakteru, jak ktoś nie chce przeznaczyć 1600 na s-line. Gdzie chłopaki kupujecie tą dokładkę od cupry? ile coś takiego kosztuje i jak się to montuje?

Opublikowano
Muszę powiedzieć ze całkiem, całkiem ten grill wygląda. Widziałem kiedyś na allegro i myślałem ze będzie słabo, ale daje radę. Nadaje fajnego sportowego charakteru, jak ktoś nie chce przeznaczyć 1600 na s-line. Gdzie chłopaki kupujecie tą dokładkę od cupry? ile coś takiego kosztuje i jak się to montuje?

Jesli masz w swojej miejscowosci lub gdzies blisko ASO Seata to kup w ASO. Montaz jest prosty. Dwa srodwkowe bolce przycinasz, dopasowywujesz jak Ci pasuje i tyle. Najlepiej na wkrety montowac.

Opublikowano

Na wkręty tzn trzeba w zderzaku przywalić?:D

Opublikowano
Na wkręty tzn trzeba w zderzaku przywalić?:D

No niestety dziury trzeba zrobic w zderzaku, do powietrza nie przykrecisz :D

Opublikowano

O kurde to nie wiem czy się na to porwę :P

Opublikowano
O kurde to nie wiem czy się na to porwę [emoji14]

Zauwaz, ze masa ludzi z forum tak robi, tak ma i jest okey [emoji12]

Opublikowano

Na ile % masz szyby przyciemnione? boki wyglądają jak tył :)

Opublikowano
Na ile % masz szyby przyciemnione? boki wyglądają jak tył [emoji4]

Przod ta najjasniejsza, a tyl chyba na 90%. Nie sa 100% ciemne. Jeden odcien nizej :)

Opublikowano

A tak swoją drogą super avancik :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Pytanko do tego grilla sam chciałbym taki zamontować ale mam S-line przez co nie pasuje taki sam grill jak do zwykłego, jest za mały a nie mogę znaleźć nigdzie plastra miodu do zderzaka S-line, może wiecie gdzie to kupić albo jak to szukać na alegro :) ?

Opublikowano
18 godzin temu, Dopa napisał:

Witam. Pytanko do tego grilla sam chciałbym taki zamontować ale mam S-line przez co nie pasuje taki sam grill jak do zwykłego, jest za mały a nie mogę znaleźć nigdzie plastra miodu do zderzaka S-line, może wiecie gdzie to kupić albo jak to szukać na alegro :) ?

Plaster miodu pasujący p&p do zderzaka Sline to ori grill z RS4. Do zakupienia u @stanley

Opublikowano

Z tego co widzę to z RS4 jest trochę inny. Zarówno po lewej jak i prawej u góry jest kańciasty a ja mam zaokrąglony.