Largo Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam planuje przymierzyc sie do kupna oto tych koł . Chce je założyc do swojego Avanta b5 co o tym myśliscie? Gość sprzedaje podobno bo są cięzkie.. oto link do oferty Felgi Audi 17 sline Czeladź Piaski ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 a3 maja wysoki et czyli do Ciebie niezbedny bedzie dystans czyli koszta jesli szukasz cos w takim stylu to może ori 17 sline pod a4 które maja et 40-45 czyli bdb pod Twoją budę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Zapytaj o ET, to raz. Dwa, to są repliki. Szukałbym oryginalnych. Trzy. Są ciężkie i pancerne, ale bez przesady. Cztery. Jak parkujesz w nieciekawych miejscach, to dekielki są chodliwym towarem wśród drobnych bandytów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Largo Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 tak własnie myślałem ehh to pewnie bedzie cięzko cos dostac w tej kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthek11 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jak parkujesz w nieciekawych miejscach, to dekielki są chodliwym towarem wśród drobnych bandytów.. dokładnie - ale czasami nie trzeba wcale nieciekawych miejsc - w moim przypadku do zajumania dekielków wystarczył darmozjadom parking pod marketem - teraz jak kupie felgi to napewno bez dużych dekielków-, bo niemam zamiaru sponsorować buractwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 w moim przypadku do zajumania dekielków wystarczył darmozjadom parking pod marketem - teraz jak kupie felgi to napewno bez dużych dekielków-, bo niemam zamiaru sponsorować buractwa... No mi też wy***ali dekle pod domem z takich samych felg. Pozbyłem się ich właśnie z tego względu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Cztery. Jak parkujesz w nieciekawych miejscach, to dekielki są chodliwym towarem wśród drobnych bandytów.. największy minus felg z dużymi deklami:kwasny: tak własnie myślałem ehh to pewnie bedzie cięzko cos dostac w tej kasie jak na repliki to cena nie jest wcale taka super. ja za swoje ori Avusy dałem 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 nie no bez jaj bo są ciężkie... to neich śruby też zmieni bo ciężkie ale tak jak chłopaki mówią ET będzie słabe weź od a4 b6 no i koniecznie ori bo prawie pancerne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Largo Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 własnie szukam takich zeby kupic i nie bawic sie w dystanse długie sruby i klepanie rantów nadkola To konkretnie co byście polecili z 17" z małym budżetem może jakies fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 koledzy poprawcie mnie jesli sie mylę ale wydaje mi sie że a3 ma inny rozstaw śrub niż a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A3 ma chyba 5*100 ale te fele maja dwa rozstawy srub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas551 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Tak ale te alu są przystosowane na dwa rozmiary:5x112 5x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A3 ma 5x100, ale tylko ta stara wersja wraz z jej liftem(to co na zdjećiu), póxniej jest 5x112 ale wysokie ET, a te felgi to podórby, ori felga ma tylko jeden rozstaw:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Largo Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Panowie a co powiecie o takim rozwiązaniu ? Sprzedam Felgi 17" GTI 5x112 z oponami 225/45/17 Cieszyn Et 45 czyli takie jak oriu 15 , chyba nic nie bedzie obcierało i sie srało? i bedzie to jako-tamto pasowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi