naturalldread Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witam tak jak w temacie jest ktoś kto by ogarną nowa inatslacje gazowa do mojego audi b5 1.8 T 180 km ?. Mam nowy zestaw instalacji gazowej czyli : -STAG 4 + -reduktor R01 -wtryski hanna zielone -zbiornik w kolo 630/250/62 -filtr lotny Chodzi mi o kogos kto to wszystko załozy i wystroi . Części sa nowe nigdy nie używane ewentualnie moge rowniez zalatwic przewody przewody guma/miedź i wielozawór w wersji extra z wlewem.
quattro87 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Auto Wis Waldemar Żurawski ul. Hery 25 (bemowo) - polecam ten warsztat, zakładałem u nich cała instalację taką samą jak Ty masz i od trzech lat robię u nich przeglądy.
daavidoff Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ja polecam EGP na Ostrobramskiej. Już dwa auta u nich zagazowałem. Pierwsze 2.4 V6 a ostatnio 4.2 V8. Wszystko śmiga jak należy.
zibione Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Najlepiej odwiedź lpgforum jest tam użytkownik Nikodem - baner jego jest na głównej stronie który by Ci to zrobił jak należy - sam u niego serwisowałem swoją instalację w 1.8T. Co do EGP na Ostrobramskiej ja bym odradzał ze względu na stosunek ceny do jakości. O warsztacie na hery 25 nie słyszałem mimo że jest obok mnie
naturalldread Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dzieki chłopaki temat nie aktualny auto sprzedane teraz smigam klekotem 1.9 na wirusie
Rekomendowane odpowiedzi