e2rd-85 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Witam. Mam duży monitor i używam wysokiej rozdzielczości i trochę męczą mnie oczy od tych małych literek a nie chcę siedzieć w z nosem w matrycy . Do tej pory zawsze po instalacji , zmieniałem w czymś takim jednak 125% to trochę za mało a 150% za dużo Znajdzie się może ktoś obcykany w temacie i pomoże mi w prosty sposób zwiększyć czcionkę w Windowsie 7 według własnych potrzeb ?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 nie wiem jak jest w windows 7 bo kozystam z win 8 ale próbowałeś wejść może w panel sterowania- wygląd i personalizacja - ekran i po lewej stronie tak jak na fotce którą wstawiłeś masz ustaw niestandardowy rozmiar tekstu
e2rd-85 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 nie wiem jak jest w windows 7 bo kozystam z win 8 ale próbowałeś wejść może w panel sterowania- wygląd i personalizacja - ekran i po lewej stronie tak jak na fotce którą wstawiłeś masz ustaw niestandardowy rozmiar tekstu Faktycznie jest , zgadza się . Dzięki kolego za pomoc .
Rekomendowane odpowiedzi