Kazik123 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Witam mam pytanie jaki klucz torx jest do odkręcania przednich lamp ( jaki rozmiar) lampy zwalałem już kilka lub kilkanaście razy i za każdym razem musze kombinować żeby przedłużyć śrubokręt do tylnich śrub. Miałem zamówić na alledrogo długi i cieńki klucz torx ale nie mam zielonego pojęcia jaki to rozmiar - T30 czy T35 druga sprawa to potrzebuje cieńki bo założyłem ori bixy i z lewej strony mam mało miejsca, ledwo śruby idzie zakręcić Pozdrawiam
MAT1000 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Ja kupiłem w ASO przedłużkę do oryginalnego śrubokręta przy zapasie, nie pamiętam teraz który to torx, jak znajdę to dopiszę.
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 do demontażu lamp potrzebny jest t 27 mogę polecić coś takiego teleskopowy zarówno do bitów jak i nasadek kluczy 1/4" - (Nr WIMA: ) - Neo, Stanley, Graphite, Yato - sklep i hurtownia narzędzi Wima bez problemu sobie radzi z dojściem do odkręcenia bixów b6.
Kazik123 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 ok dzięki Grzesiek wie o co chodzi jak jest zmiana z xenon na ori bixy to jest ciasno no i z prawej wiązka za krótka ok dzięki do zamknięcia
xXPiotrekXx19 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam panowie czy możecie napisać jaki rozmiar jest tego torxa od przedniej lampy bo chce kupić ale nie wiem jaki rozmiar i jaki długi
Rekomendowane odpowiedzi