KruKu95 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Powitać Przedstawiam Wam moją A4 z 1997 roku. Silnik 1.8 ADR, ogólnie w dosyć dobrym stanie. Klima, el. szyby, podgrzewane fotele, kierownica S-Line. Bez rarytasów, silnik i i inne podzespoly pracują jak należy Sprowadzilem ja w listopadzie, od tamtego czasu wyminiłem płyny, filtry, kompletny rozrząd, termostat,akumulator i kilka żarówek w podświetleniu. Czas wreszcie przerejestrowac W planach mam jakieś koło 17", może lekko ciemne szyby oraz zamontowanie troche obniżających spręzyn (leża w garazu, tylko zakładać). Ogólnie samochód ma świeży TUV, bo z czerwca 2013 oraz książke serwisową do 2010 roku, także myśle że przebieg (249 tys.) jest oryginalny. ---------- Post dopisany 13-04-2014 at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2014 at 15:44 ---------- Kilka świeższych fotek przepolerowałem trochę lakier, pozatym wizualnie się nic nie zmieniło. Czekam na zastrzyk gotówki. Technicznie zminiłem klocki hamulcowe
Arkadiush Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 no wywal ten chrom z grilla najpierw dobre koło lekka gleba lampy polift i miodzio
Rekomendowane odpowiedzi