Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

fotoradar klodawa "kutno--> kłodawa" czy dziala w obie strony przed orlenem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej koledzy czy ten fotoradar (zołty działa) w obie strony wiem ze nabity czy w dzień widać jakiś blysk ? :jerk: w jakim odstępie mogę spodziewać się sweet foci ? :facepalm: (mowa o fotoradarze ktory jest przed orlenem po prawej stronie jadac w kierunku koła

Opublikowano

kolego a jakieś dokładne miejsce tego fotoradaru bo mam znajomą w rejonie kłodawy i pracuje w policji to może ogarnia temat czy pstryka w obie czy nie

Opublikowano
  • Autor

przed orlenem jak lecisz od storny kutna porypaly mi sie mile z km :P

Opublikowano

powinien byc zolty blysk (jak zolty maszt :) ) ponoc nawet jak nabity to nie zawsze jest wlaczony hehe (powaga :) )

Opublikowano

jutro spróbuje się czegoś dowiedzieć na temat tego miejsca

Opublikowano
  • Autor

powiem tak jak bd to bd po prostu jestem ciekaw kiedy mi przyjdzie fota ( stres ) bo mialem idelae o 50 za duzo :facepalm: , Piotrek czekam na info ;) musze i tak do was wpaść na spota

Opublikowano
kolego a jakieś dokładne miejsce tego fotoradaru bo mam znajomą w rejonie kłodawy i pracuje w policji to może ogarnia temat czy pstryka w obie czy nie

Inspekcja transportu drogowego obstawia radary i to oni decydują gdzie i kiedy działa.. :wink:

Opublikowano

wiem o tym ale znajoma jest w policji i mniej więcej się orientuje czy może działać czy nie a tym bardziej że tam mieszka

---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ----------

powiem tak jak bd to bd po prostu jestem ciekaw kiedy mi przyjdzie fota ( stres ) bo mialem idelae o 50 za duzo :facepalm: , Piotrek czekam na info ;) musze i tak do was wpaść na spota

sebastian dowiedziałem się tyle że ten fotoradar działa i wali foty w obie strony. Pozostało ci tylko czekać na list

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki ;) bd oczekiwal:jerk:, ciekawe w jakiem czasie przyjdzie bd informowal was :hi:

Opublikowano

mnie kiedyś złapali na takim przenośnym fotoradarze czy jak to się inaczej zwie to przyszło mi dopiero po miesiącu

Opublikowano

Miejscowość Nowe Ostrowy co prawda dk91,ale okolica. Przysłali mi z tamtego urządzenia zdjęcie na którym był tył mojej naczepy i przód osobówki,oczywiście zaznaczone,że sfotografowało pojazd oddalający. Prędkość 87km na 50tce. tyle,że na wydruku z tacha,mam o tej godzinie inną prędkość,a kumple którzy jechali ze mną w konwoju zdjęć nie dostali,a z homologacji wynika,że urządzenie nie jest w stanie określić w którą pojazd jechał. Walczę z nimi prawie rok i wygląda,że sprawa się przedawni lub wyląduje w sądzie,bo nie chcą się dogadać,a tym bardziej odłożyć fotkę do szuflady.

mnie przyszło prawie po dwóch miesiącach,tyle,że naczepa na leasingu.

Najszybciej przychodzą z gmin Człuchów i Debrzno i najłatwiej się z nimi dogadać.