Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BMW 420xd M pakiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tej funkcji akurat nie mam :) ale jakbym miał na pewno nie bałbym się korzystać z niej :D

Opublikowano

Bo to troszkę taka funkcja na wyrost i dla bajeru w reklamie. Auto potrzebuje 1-1,5m więcej, niż ma samo długości, co przekłada się na fakt, że sam potrafiłem A7 w mieście zaparkować tam, gdzie asystent nie widział możliwości :kwasny: Ale bajer jest :decayed:

Co do samej 4er, to gdyby miała zegary i navi z f10 to była by miodna :slina: Tak to troszkę rzeczywiście trąciło myszką - mogli to rozwiązać inaczej nieco. Mimo wszystko super autko :wink:

Opublikowano
  • Autor

image.jpg

Pierwszy mod - delikatnie ściemnione szyby. Następny mod wydechy firmy mgmotorsport

Opublikowano

Oby sie policja nie czepiała

Opublikowano
  • Autor

Ryzyk fizyk :) efekt fajny

---------- Post dopisany 10-04-2014 at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2014 at 18:05 ----------

Jednak zdecydowałem się na wydech jednostronny podwójny :D fotka podczas montażu :)

zdj_cie.jpg

Co sądzicie o tym ? Mi się podoba :)

Opublikowano

Wg mnie trochę za duże końcówki..

Opublikowano
Wg mnie trochę za duże końcówki..

chyba tak , choć moze na żywo inaczej

Opublikowano
  • Autor

Na żywo wygląda to super :)

Opublikowano
Ryzyk fizyk :) efekt fajny

---------- Post dopisany 10-04-2014 at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2014 at 18:05 ----------

Jednak zdecydowałem się na wydech jednostronny podwójny :D fotka podczas montażu :)

http://s30.postimg.org/ckjra018t/zdj_cie.jpg

Co sądzicie o tym ? Mi się podoba :)

Mnie się bardzo podoba.

Nie ma przerostu formy nad treścią, gustownie :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trapezy niestety nie zmieściły się dlatego też zdecydowałem się na wydech z jednej strony

---------- Post dopisany 06-05-2014 at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany 11-04-2014 at 15:20 ----------

Kolejny modzik to m performance power kit w serwisie bmw dobrzański :D koledzy gdzie najlepiej jechać w krakowie na hamownie aby zmierzyć serie ?:>

Opublikowano

A foto?

Opublikowano
  • Autor

Tu nie ma co robić foty... Przecież to podniesienie mocy wymiana interculera ,modułu silnika, wiatrak , układ chłodniczy i program co najlepsze wszystko od prducenta bmw bez utraty gwarancji:))))) coraz bardziej mi się podoba bmw

Opublikowano

To ile koników przybyło?

Opublikowano
  • Autor

No właśnie nie wiem i pytałem o hamownie dobrą w krk... W serwisie niestety nie przeprowadzaja takich rzeczy samochod ma od 205km gdzies max do 220 km i i nm 420-450. Ale bez hamowni nie dowiem się

Opublikowano

Może jedź do CS do Bielska lub 4turbo do Katowic, przynajmniej wiarygodne wyniki będą :wink:

Opublikowano
No właśnie nie wiem i pytałem o hamownie dobrą w krk... W serwisie niestety nie przeprowadzaja takich rzeczy samochod ma od 205km gdzies max do 220 km i i nm 420-450. Ale bez hamowni nie dowiem się

Rozumiem, że masz ten sam motor, co ja w e91 miałem, czyli 184KM / 380Nm - jeśli tak (a zapewne tak właśnie jest) to wyjdzie Ci po PowerKit'cie jakieś 205-210KM max i okolice 410-420Nm. Nie liczyłbym na więcej, bo to taka delikatna raczej poprawka jest - niestety w przypadku gwarancji nieunikniona, jeśli się chce podnieść moc.

Opublikowano
  • Autor

akurat tutaj liczę na więcej koni z powodu takiego ,że mam wydech zamontowany firmy mgmotorsport i na pewno to pomoże z 5 koni :) z tym się zgodzę zrobiłem to dlatego aby własnie gwarancji nie stracić :)

Opublikowano

No niestety - dla mnie też gwarancja była by ważniejsza - szkoda tylko, że koszty PK w ASO w porównaniu do zwykłego softu do zwyczajna przepaść i zdzierstwo :doh: No - ale dadzą wiatrak w cenie i IC :decayed: Mi się tęskni za prostotą BMW, do czasu, kiedy nie wsiądę do swojej, nie posłucham V6 i nie specyficznej radochy :kox: Ale nie ukrywam, że f10 mi chodzi po głowie od długiego już czasu :whistling:

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem czy tak wiele chcą za taki power kit... ja ich utargowałem na 3900 netto. U dobrego tunera chip kosztuje ok.2500zł... po za tym taki silnik jak ja mam to tylko power box co jest bezsensem... Hartge box do mojego bmw 6300zł ;]

Opublikowano

No to szczerze powiedziawszy myślałem, że wyjdzie droższej za całość - tym bardziej, jeśli liczysz netto :wink: Nie wiem, czy jest różnica w sterownikach pomiędzy ostatnimi e90 a f30, ale ceny za soft były znacznie niższe jak się dowiadywałem - okolice 1500PLN brutto ;)