kubpiotr Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 hej panowie jestem nowy mam RNS-E i czytnik na 2 karty pamięci .Nieumiem jednak nagrać ani płyty mp3 ani żadnej mp3 na karcie sd bo niechce mi wczytać plików.Jednagże mam w domu starą płytę mp3 disco polo i chodzi,nierozumiem tego
kajet24 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Opublikowano 29 Marca 2014 hej panowie jestem nowy mam RNS-E i czytnik na 2 karty pamięci .Nieumiem jednak nagrać ani płyty mp3 ani żadnej mp3 na karcie sd bo niechce mi wczytać plików.Jednagże mam w domu starą płytę mp3 disco polo i chodzi,nierozumiem tego Ja do nagrywania używam iTunes (mam Mac'a, jesli to ma znaczenie) i wybieram żeby nagrał MP3 CD przy wypalaniu - wszystko śmiga jak należy. Na kartę SD normalnie kopiuję pliki *.mp3 i czyta bez problemowo łącznie z folderami bez problemu.
razor37 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Siem,, niechce zakładać nowego tematu, więc zapytam tu, czy w Audi a4b6 rns e obsługuje i czy jest to możliwe, chodzi o funkcje car, menu samochodowe.??
ADeK Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Choćby na alledrogo są karty SD 4gb, śmiga bez problemu.
Piotr9306 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam. Dlaczego po włożeniu karty w pierwsze wejście urządzenie nie reaguje? Drugie śmiga bez problemu. Z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi