silnik Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Witam Na forum jestem od 2008r wtedy też się stałem posiadaczem Audi 80 B4. W Listopadzie 2013 roku zmieniłem "babcie" na lepszy model, mianowicie A4 B6 które pragnę wam przedstawić. - rok produkcji 2002 - w Polsce od 2009roku (jestem drugim właścicielem w kraju o 2012r) - silnik 1,9 TDI PD AVF + virus 170KM - nadwozie Avant - kolor czarna perła LZ9W - przebieg 275000 km 12.2016 / 325000km 08.2020 - Quattro (dokładka) Wyposażenie: - FMIC centralny intercooler wraz z orurowaniem -EGR out -zawieszenie 1BE, 2 kat niżej - klimatyzacja dwustrefowa - ABS EBD EDS - ESP ASR - Air Bag x 8 - wspomaganie kierownicy - skórzane podgrzewane sportowe fotele regulowane w każdej pozycji ze schowkami i elektryczna regulacja lędźwi z A4 B7 - 4 x elektryczne szyby ( tylne dokladka) , przyciemnione tylne - elektryczne i podgrzewane lusterka - centralny zamek + 2x kluczyki typu scyzoryk - bixenon z soczewkami B8 + nowe przetwornice i żarniki Osram ( dokladka) - samopoziomujące reflektory (dokladka) - hak oryginalny odpinany w kole zapasowym - aluminiowe felgi lato 225/40/18 /opony Viking2016r - aluminiowe felgi zima 225/46/17 /opony Dębica 2017r - hamulce przód 320 mm Ferrodo - hamulce tył 280mm TRW - relingi dachowe chrom - pakiet chrom - kolorowy FIS + pełny komputer wraz z ustawianiem przewietrzania auta - dzielona tylna kanapa wraz z podłokietnikiem, uchwytami na napoje i workiem na narty - żarówki Osram Cool Blue Intens H7 ( drogowe) - światła do jazdy dziennej w długich 30% (dokładka) - parktronik tył (dokładka) - tempomat (dokładka) - pakiet oświetlenia wewnętrznego LED, diody ambiente, podswietlane klamki, (dokładka) lampki białe i czerwone w drzwiach - podświetlany wizytownik i pojemnik na kubek (dokładka) - multifunkcyjna kierownica skórzana Od Q5wraz z modułem Q (dokładka) - podświetlenie tablicy LED (dokładka) - przyciemnione szyby - nowe oryginalne ramiona wycieraczek wraz z wycieraczkami Aero z B7 - Tylna dokładka od B7 + końcówki 90 mm Ulter - zderzak przód S-line ze spryskami -progi drzwi w kolorze S-line - lotka na klapę S-line - listwy progowe S-line - gril z S4 - czarny sufit -zegar radiowy Audio: - radio Android 6.0 (dokładka) - mała nawigacja - CB TTI-880 + Hustler 1m (dokładka) Po zakupie został wymieniony kompletny rozrząd, Olej Liqui Molly 5W/40, wszystkie filtry, paski. Zostały przeczyszczone kierownice w turbinie. Oleje i filtry wymieniane ca 10tys. km. Rozrząd wymieniony przy 310 tyś. W Listopadzie 2014 roku została zwiększona moc po przez zmianę mapy od kolegi Daron7. Niestety sprzeglo nie wytrzymywalo i musiałem wymienić: - tarcza, docisk, łożysko LUK, dwumas Wszystkie wydatki na bieżąco zapisuję na portalu Motostat. Dla chętnych odsyłam na stronę: http://www.motostat.pl/member/vehicles/stats/id/70910 Auto służy mi do codziennego użytkowania, pracy i przemieszczania rodziny. Kolejne zdjęcia ze zmienionymi letnimi felgami i z przyciemnionymi szybami, dodam że sam przyciemniałem [emoji4] Dodam tez wykres z podniesienia mocy Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez silnik
samael Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Nieźle dopieszczona sztuka, podobnie się teraz przesiadam do B6 z starszego A4, jest skok jakościowy =) Edytowane 10 Września 2014 przez samael
silnik Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Sporo pieniędzy i czasu mnie kosztowała. Ale teraz przynajmniej przyjemnie się jeździ.
silnik Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 Dawno mnie tu nie było. Trochę wolnego czasu i edytowałem trochę opis. Dużo się zmieniło przez ostatni rok. Najważniejsze to chyba dokładka Quattro [emoji16]. Doszedł też pakiet s-line zewnętrzny, większe felgi, skóry i parę innych modów. To nie koniec [emoji6]Wysłane z Galaxy
silnik Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 Aktualne fotki [emoji16]Wysłane z Galaxy
Rekomendowane odpowiedzi