Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z kołami...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem felgi RS4 18" z myślą, że są oryginalne ale gdy kurier przywiózł i po zajrzeniu na wew. strone ujrzałem brak znaczka OOOO i napis MADE IN ITALY... Wie ktoś czy sie to nie rozpadnie na 1 dziurze, jak jest z jakością takich felg ? Sprzedawca mówił, że są oryginalne, a cena tez wydawała się nie zaniżona (chyba że przez opony w fajnym stanie ;) ) Nie wiem czy bede mógł to zwrócić bo kupowałem z allegro ALE nie przez kup teraz, poprostu zadzwoniłem na numer z aukcji i sie dogadałem... :/ Co myślicie ?

Opublikowano

Teraz to możesz sprzedającego pocałować w 4 litery.

Tak się nie kupuje na allegro.

Po prostu zrobił cię w jajo.

Wracając do felg.

Włoskie 100 razy lepsze niż China.

Też mam Italy i nic się złego nie dzieje.

Opublikowano

Gdybyś kupił normalnie - miałbyś prawo oddać. A tak - raczej nic z tego.

Felgi - jeżeli wyglądają solidnie, to montuj

Opublikowano

Jedz do wulkanizatora i sprawdz czy sa proste. Jak wszystko ok to zakladaj i sie nie martw. Jak jakas mocno krzywa to mozesz dac do prostowania.

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

btw mozesz podeslac aukcje z jakiej kupiles? jakis czas temu chcialem tez kupic Rsy z allegro, niby ori, ale sprzedawca sciemnial jak mial podeslac zdjecie wnetrza felg...kilka razy dzwonilem i zawsze cos mu wypadalo.

Opublikowano
  • Autor

No oddac raczej nie da rady ale zaproponowal mi ze moze dorzucic jakies czesci, ew. ja mam wymyslec inna propozycje...Chyba wezme jakies czesci no bo co innego : / Tylko co tu wziac ;)

Opublikowano

Jeśli wygląd i stan tech. Ci odpowiada to zakładaj i z bani. Ludzie na włoskich śmigają i jest ok. A napis Made in i tak jest wewnątrz.

Opublikowano
No oddac raczej nie da rady

a niby dlaczego nie?

nie bądź miękki jak baba tylko postaw się i żądaj zwrotu kasy jeśli koła kosztowały dużo więcej niż normalnie chodzą podróbki. jeśli zapłaciłeś jak za podróbki to zakładaj i tyle

na wew. strone ujrzałem brak znaczka OOOO i napis MADE IN ITALY... Wie ktoś czy sie to nie rozpadnie na 1 dziurze, jak jest z jakością takich felg ?

a to są nowe felgi? myślisz, że jako pierwszy będziesz na nich jeździł i koła jeszcze nigdy nie miały styczności z dziurami?

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sie co stawiac bo sie wypnie i nic wiecej nie dostane, a to dlatego ze nie ma umowy zadnej na to, a adres wysylkowy nie jest z jego firmy tylko jakiejs kobiety o calkiem innym adresie... Wiec on jest czysty. Trudno, dalem sie w jajo zrobic, plakal nie bede, zaloze i tez beda jezdzic, mysle ze tragedii nie bedzie :)