dybek6969 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Witam wszystkich fanów Audiówek Od jakiegoś czasu śledzę te forum więc najwyższy czas pokazać mojego golasa (jeśli chodzi o własne mody) Autko trafiłem z dużym szczęściem gdyż nie bierze mi oleju a to w tym modelu jest zmorą. Co do modów to jeszcze muszę podumać dokładnie czego chce być może jakieś wasze propozycje wezmę pod uwagę Wyposażenie z grubsza : - 4 elektryczne szyby - elektryczny szyberdach - parktronik przód/tył - klima-tronik dwustrefowy - podłokietnik - welurowa tapicerka - alufelgi 15 audi - itp itd
Marynarz____ Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 kolego zmartwię Cię, xenonów niestety nie masz
dybek6969 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Opublikowano 18 Marca 2014 zagalopowałem się dzięki za trafna uwagę
Majkel Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Dobra baza do modów Standardowo... dokładki w kolor, koło i gleba a później cała reszta Bezawaryjności życze
D4NTE Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 kolejny ALT na forum niezła baza do modów, sedan +1, ciekawy kolorek, park-tronik Na początek tak jak wyżej napisali dokładki w kolorek jakieś większe koło no i zawiasik 1be będzie ładnie
miedzikos Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Fajna baza, teraz tylko wymyśl co i jak chcesz i realizuj hehe
Michał139 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 witam kolejnego ALT i to jeszcze w sednie + za kolor
Rekomendowane odpowiedzi