Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stanced Fake S4 Avant - Nowy właściciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Czorny, Zderzak będę poprawiał razem z progami.. może za jakieś 3 tyg, bo teraz średnio z czasem. A deska i tak będzie lift 2 din, więc nie tykam nic.

Chyba za bardzo się rzucił braciak na szczegóły, dlatego tak blisko.

Opublikowano

łoo kierwa... przód się prezenci super :jerk::kox:

Opublikowano

pokaz cos tyłka tej suczki :wink:

Opublikowano
  • Autor

Niestety z sesji nic od tyłu nie dostałem :(

Takie tylko sobie ostatnio zrobiłem. Mały rarytas z tyłu o którym nie mówiłem. Ori VAGowska gumowa zaślepka wycieraczki :wink:

2014_05_09_19_28_02.jpg

Opublikowano

Podaj numer tej zaslepki :wink:

Opublikowano
  • Autor
2014_05_14_19_53_39.jpg
Opublikowano

jeszcze najważniejszy mod! wydech w końcu wisi rowno !

Opublikowano
  • Autor

i bursztynowe postojówki :decayed:

GRUBE MODY!

Opublikowano

juz sa?

Opublikowano
  • Autor

Muszę jakiś kanał znaleźć i chyba bez zdejmowania przedniego pasa się nie obejdzie:grin:

(już któryś dzień siedzą - robią fajnie)

---------- Post dopisany 24-05-2014 at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2014 at 11:17 ----------

Mały mod kolejny

Whisky, Jameson, wysuwana z podłokietnika :grin:

Whisky from armrest s4 b5 - YouTube

Opublikowano

Witam kolegę z łódzkiego.

autko widziałem na kaloryferze i w Pabianicach, bardzo fajnie się prezentuje.

Chyba muszę zmienić sporo wizji swojego Avancika, bo mam ten sam kolor i podobne pomysły i niektóre realizacje :)

Może będzie okazja się spotkać i pogadać kiedyś.

Wpadasz jutro pod Port Łódź na spot StancedLodz?

A miałem jeszcze zapytać, ten carbon na listwach to folia? Czy hydrografika?

Opublikowano
  • Autor

Raczej nie ten sam kolor, bo był lakierowany na perłę. Był bodajże LZ7T (czy coś takiego). Wpadam jutro raczej, ale bez furki. Od razu po stance do pociągu i w świat mknę ;)

Carbon jest ori eskowy. Tylko wokół radia jest oklejony.

Opublikowano

No ja mam ori(jeszcze) LZ5K to jest też taka perła mieniąca się w fiolet dlatego napisałem że taki sam ale w sensie bardzo podobny ;)

Szkoda, że nie będziesz furką bo chciałem z bliska oblukać bo ostatnio jakoś nie dałem rady

A o Carbon pytam bo chcę też zrobić tylko hydrografike (zresztą wiele rzeczy będę robił w hydro) i taka była moja początkowa wizja wlasnie na Carbon. Aczkolwiek jeszcze się zastanawiam.

Opublikowano

taka fura a konsola przedliftowa... :whistling: nie myslales zmienic ? :wink:

Opublikowano

Jak tak to od razu całość przedliftowa do wymiany, lampy, błotniki, drzwi, klamki :slina:...

Furka gitara i nie ma to tamto. :banan:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
No ja mam ori(jeszcze) LZ5K to jest też taka perła mieniąca się w fiolet dlatego napisałem że taki sam ale w sensie bardzo podobny ;)

Szkoda, że nie będziesz furką bo chciałem z bliska oblukać bo ostatnio jakoś nie dałem rady

A o Carbon pytam bo chcę też zrobić tylko hydrografike (zresztą wiele rzeczy będę robił w hydro) i taka była moja początkowa wizja wlasnie na Carbon. Aczkolwiek jeszcze się zastanawiam.

Musimy porównać. Zobaczę, może będę w czwartek na stensie na pasażu. Też widziałęm hydro i na prawdę ciężko rozróżnić dobrą robotę.

Jak tak to od razu całość przedliftowa do wymiany, lampy, błotniki, drzwi, klamki :slina:...

Furka gitara i nie ma to tamto. :banan:

Konsola na pewno polift wpadnie... o ile nie napalę się wcześniej na 2.7 v6tt :decayed:

Lampy jeszcze możliwe że w polifta pójdą. Klamki i maska nie ma sensu. Błotniki może całkowicie wygładzę (bez napisu audi i migów) no i wtedy listwy na drzwiach też by wyleciały.

---------- Post dopisany 30-05-2014 at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2014 at 22:28 ----------

Tyle gwintu zostało na tyle po wczoraj

ety5u3u8.jpg

---------- Post dopisany 31-05-2014 at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2014 at 11:35 ----------

Jest whisky pod ręką [emoji41]avymazub.jpg

---------- Post dopisany 27-06-2014 at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany 31-05-2014 at 21:29 ----------

Mały update - polerka flatów

301eveq.jpg

6pu4bd.jpg

Opublikowano

kosa ten tył :naughty: ile tam masz cm od ziemi do nadkola ? :>

Opublikowano

przód coś wyje... czy tak stoi nie równo auto?

Opublikowano
  • Autor

Nie mierzyłem nigdy. Tutaj krzywo stoi - nierówny teren. Normalnie jest trochę więcej miejsca z tyłu a z przodu mniej. Ale chyba będę dążył do opuszczenia jeszcze. :decayed:

Myślicie, że jak wywalę jedną nakrętkę z gwintu to staną się złe rzeczy?:decayed:

Opublikowano
Nie mierzyłem nigdy. Tutaj krzywo stoi - nierówny teren. Normalnie jest trochę więcej miejsca z tyłu a z przodu mniej. Ale chyba będę dążył do opuszczenia jeszcze. :decayed:

Myślicie, że jak wywalę jedną nakrętkę z gwintu to staną się złe rzeczy?:decayed:

no tył na focie kozak:kox:, ja mam tylko po jednej nakrętce w Kw, :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.