Astor26 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Koledzy od jakiegoś czasu zauważyłem dziwne dźwięki podczas hamowania silnikiem na 3, 4 i 5 biegu! Słychać je pod kabiną mniej więcej na środku auta. Zauważyłem że ciekną mi poduszki pod silnikiem, czy to może być przyczyna? Proszę o pomoc.
majkel_majki Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Kolego, czy czuć wibracje napędu na budzie?
Astor26 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 nie Kolego nic takiego nie zauważyłem, tylko dziwne głosy przy hamowaniu silnikiem, jakby koło było nie dokręcone, trudno to opisać
majkel_majki Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Możliwe że jedna poduszka jest zerwana. Ma luz i stuka, stąd ten głuchy odgłos przy puszczaniu gazu. Chociaż przyjrzałbym się też zawieszeniu i przegubom.
Astor26 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sprawdzę u mechaniora i dam znać co było - mam nadzieję że naprawimy pozdro
Rekomendowane odpowiedzi