Opublikowano 1 Marca 201511 l Autor Muszę złożyć ten wątek , bo mi się tu pogaduchy robią U mnie taka sytuacja z wczoraj. Napinacz ze starego silnika 2.4 Napinacz z obecnego silnika Dolnego slizgu brak Taki nie miły widok spotkał mnie po zdjęciu klawiatury Edytowane 1 Marca 201511 l przez oca69
Opublikowano 1 Marca 201511 l Panie to samo miałem u siebie,to jeszcze miche zwal i poka co tam w smoku się schowało a z napinaczem mi strachu narobiłeś a jak na razie śmiga jak złoto
Opublikowano 1 Marca 201511 l Autor Panie to samo miałem u siebie,to jeszcze miche zwal i poka co tam w smoku się schowało a z napinaczem mi strachu narobiłeś a jak na razie śmiga jak złoto Zrobił bym płukankę i zdjął michę ale aż się boje
Opublikowano 16 Marca 201511 l Autor Fajny patent na trytytki z tym napinaczemMiałem jeden sciagacz, a dwa napinacze
Opublikowano 17 Marca 201511 l Muszę złożyć ten wątek , bo mi się tu pogaduchy robią U mnie taka sytuacja z wczoraj. Napinacz ze starego silnika 2.4 Napinacz z obecnego silnika Dolnego slizgu brak Taki nie miły widok spotkał mnie po zdjęciu klawiatury O kurfa ale sztynks Ale chyba zdąrzyłeś rozebrać przed przeskoczeniem wałków co?
Opublikowano 17 Marca 201511 l Autor Muszę złożyć ten wątek , bo mi się tu pogaduchy robią U mnie taka sytuacja z wczoraj. Napinacz ze starego silnika 2.4 Napinacz z obecnego silnika Dolnego slizgu brak Taki nie miły widok spotkał mnie po zdjęciu klawiatury O kurfa ale sztynks Ale chyba zdąrzyłeś rozebrać przed przeskoczeniem wałków co?Na szczęście tak
Opublikowano 10 Kwietnia 201511 l Autor Wydech tylko koncowy zmieniales?czy calosc wymieiona?Środkowy i końcowy Dawno mnie tu nie było. Z nadchodzących modów czeka nowy gwint nowe opony lato 205/40/18 oraz trwają prace nad bixem
Opublikowano 3 Maja 201511 l Rs6 mam nadzieje2.0 w benzynie. Czas na ekonomie Oczadział? Szukaj 1.8T i nie rób scen,zawsze możesz dłubnąć i parę KM więcej będzie,spalanie na podobnym poziomie podejrzewam, a z 2.0 nic nie zrobisz nabazgrane z Tapatalka
Opublikowano 3 Maja 201511 l Autor Rs6 mam nadzieje2.0 w benzynie. Czas na ekonomie Oczadział? Szukaj 1.8T i nie rób scen,zawsze możesz dłubnąć i parę KM więcej będzie,spalanie na podobnym poziomie podejrzewam, a z 2.0 nic nie zrobisz nabazgrane z Tapatalka Żart taki