zizel Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Śruba w zwrotnicy to jest czasami koszamar, ja przy swoim z dwóch stron auta rozwiercalem.
rocco26l Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 płaciłem 100 zł za wymianę przodu bo tył sobie sam zrobiłem
Gość harry19-19 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Panowie podłącze się do tematu. Z innej beczki..ile płaciliście za wymianę kompletnego zawieszenia przód ? Pytam bo nie wiem ile taka usługa jest warta u mechaników. ja za wymianą przód i tył 310zł
Grzechoo131 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 No ja też myślałem że sam sobie zmienie zawieszke na gwintowaną, niestety całe zawieszenie mam oryginalne i trzeba było wymienić kilka elementów, jak widziałem jak to znajomy robił to jakaś masakra, zapieczone śruby itd, poza tym do wymiany miałem 2 łożyska plus drążek kierowniczy, więc jak ktoś tego nie ruszał kilka lat to krzyż na drogę bez kanału lub jakiegoś dobrego podnośnika. A po ruszeniu koncówki drążka zbieżność trzeba było robić i rozjechały się kąty z przodu, jechałem prosto a kierownica skręcona 45 st w bok
Matek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Powiem wam ze masakryczna cene placicie, ja u siebie place 70-80 zl za wymiane calego kompletu.. Na zime gwint wyrzucam i wkladam 1BE. I tak w kolo Macieju. Sent from my LG-P700 using Tapatalk
rocco26l Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Powiem wam ze masakryczna cene placicie, ja u siebie place 70-80 zl za wymiane calego kompletu.. Na zime gwint wyrzucam i wkladam 1BE. I tak w kolo Macieju.Sent from my LG-P700 using Tapatalk U mnie stawka jest 50 zł za koło wiec myślę że cena przystępna ale jak już jest zmienione śrubki Tylko nie zapominajcie o zbieżności po każdej zmianie bo szkoda opon
Rekomendowane odpowiedzi